U suzama i pod lijekovima

Oglasila se kći pjevača Džeja čija je smrt rastužila regiju: ''Još nisam svjesna da sam izgubila oca, puno je stvari po kojima ću ga pamtiti''

showbuzz DNEVNIK.hr

Marija Ramadanovski istaknula je da će oca Džeja Ramadanovskog pamtiti po svemu najljepšem i da još nije svjesna da ga je izgubila.

Popularni pjevač narodne glazbe Džej Ramadanovski preminuo je iznenada u nedjelju u 57. godini života, a njegova se kći prvi put oglasila u razgovoru za Blic

Marija Ramadanovski ispričala je kroz suze da još nije svjesna što se dogodilo i da ju je smrt tate iznenadila unatoč njegovu bolesnom srcu. 

"Što mogu reći? Katastrofa, veliki gubitak", rekla je Marija. Progovorila je i o glazbenikovim posljednjim danima. 

"Sve isto, normalno. Kako može provoditi dan čovjek koji je bolestan. Stalo mu je srce i to nas je sve iznenadilo. Pod lijekovima...", ispričala je Džejeva kći. 

Istaknula je da njezin otac nije imao posljednju želju, a otkrila je po čemu će ga pamtiti. "Po svemu najljepšem, po najboljem srcu i duši, po velikodušnosti. Po najboljim pjesmama koje ću pjevati cijeli svoj život. Jednostavno, on je moj idol, moj najveći oslonac u životu. Sada sam ostala bez njega i ne mogu biti svjesna da sam ga izgubila", rekla je Marija. 

Njena majka Nada ostala je nakon razvoda u dobrim odnosima s njezinim ocem, a Marija je otkrila da joj je otac uvijek nedostajao. 

"Imam 24 godine. Bio je uvijek tu kada mi je bilo teško i dizao me je. Više sam bila vezana za oca nego za majku jer živim s mamom. Imam taj nedostatak oca cijeli život. Nikada da nadoknadim, a sada je već kasno", ispričala je. Na pitanje Blica kako je njezina majka, samo je kratko odgovorila. 

"Svi smo pod stresom i tabletama", rekla je. Inače, Džej je prije tri godine bio na operaciji srčanih zalistaka u Beču i od tada je morao strogo kontrolirati prehranu i brinuti se o zdravom životu prema uputama liječnika.

Rođen je u Beogradu 1964. godine u romskoj obitelji podrijetlom iz Makedonije. Glazbom se počeo baviti krajem osamdesetih godina, a devedesetih je stekao slavu u svim zemljama bivše Jugoslavije.

Ostat će zapamćen po hitovima "Nedelja", "Sunce ljubavi", "Ugasila si me", "Imati pa nemati", "Slavija", "Zrno mudrosti" i mnogim drugima, a glumio je i u filmu Lepe Brene "Hajde da se volimo 2".

1/2 >> Pogledaj i ovo +0 Celebrity Pojavile se fotografije Nives Celzijus iz 2006. kad je tulumarila u Saloonu, provokativna je bila od samih početaka

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS