Da vas vidimo!

Kviz: Provjerite koliko ste dobro upoznali likove iz serije ''U dobru i zlu''!

U dobru i zlu - 10 Nova TV 1/2 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Početkom rujna na Novoj TV počela se emitirati serija ''U dobru i zlu'', provjerite koliko ste dobro pratili epizode.

Serija ''U dobru i zlu'' počela se emitirati na Novoj TV prije mjesec dana, a priče likova od samog početka poprilično su se zakomplicirale.

Za najvjernije fanove serije pripremili smo kviz, a u nastavku provjerite koliko ste detaljno pratili radnju te drame snimljene po istinitoj priči.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Dugo im je trebalo da svoju ljubav ozakone, a ovom tajanstvenom paru nakon 17 godina ostvarila se najveća želja!

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Nekad i sad Sandra Bullock i Keanu Reeves sastali su se 30 godina od izlaska filma Brzina, izgledaju isto kao tada!

Povezana vijest Celebrity Evo kako ekipa nove serije ''U dobru i zlu'' provodi vrijeme van snimanja, poznata kolegica uspjela ih je sve okupiti za izlazak!

Povezana vijest Celebrity Kakvo iznenađenje! U emotivnoj sceni serije U dobru i zlu pojavila se i naša zvijezda Kumova, jeste li je primijetili?

Povezana vijest inMagazin Filip Juričić o ulozi koju je dugo čekao: ''Već prve šetnje placom, i po komentarima osjetim da je serija gledana''

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS