Ugrožena njihova sigurnost?

Procurile privatne fotografije princa Harryja i Meghan Markle, hakirano računalo njihovog fotografa

Princ Harry, Meghan Markle (Foto: Profimedia) Profimedia 1/6 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Hakirane su fotografije snimljene na dan vjenčanja Harryja i Meghan prošle godine u svibnju.

Privatne footgrafije princa Harryja i Meghan Markle procurile su na internetu nakon što je hakirano računalo Alexija Lubomirskog, fotografa koji surađuje s njima. 

Fotografije su se pojavile na Twitteru i Instagramu, a riječ je o onima u crno-bijeloj verziji snimljenima na dan vjenčanja kraljevskog para prošle godine u svibnju. Incident s fotografijama je, kako pišu strani mediji, izazvao pravu pomutnju u Kensingtonskoj palači, a kraljevska obitelj odmah je pokrenula i istragu kako bi spriječila daljnje curenje svadbenih fotografija.

''Smatraju da je ugrožena njihova sigurnost'', rekao je izvor za The Sun.

Fotograf ni članovi obitelji cijeli događaj još nisu komentirali. A osim što je Harryja i Meghan pratio na dan njihovog vjenčanja prošle godine u svibnju, Lubomirski je snimio i njihove službene zaručničke fotografije.

Lubomirski je inače poznat po suradnjama s brojnim slavnim osobama kao što su Natalie Portman, Jennifer Lopez i Scarlett Johansson.

1/13 >> Pogledaj i ovo +9 Celebrity Evo kamo se ruska ljepotica zaputila nakon što je okončala vezu s partnerom za kojeg se šuškalo da ju vara!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS