Veliko srce

Princeza zamolila sve da joj ne donose darove za vjenčanje, razlog tome zbilja je lijep

Princeza Beatrice i Edoardo Mapelli Mozzi (Foto: Instagram) instagram 1/6 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Kraljičina unuka princeza Beatrice i Edoardo Mapelli Mozzi vjenčat će se 29. svibnja ove godine.

Britanska Kraljevska palača je prije nekoliko dana objavila kako će se kraljičina unuka princeza Beatrice nakon petomjesečnih zaruka udati za svog zaručnika, Talijana Edoarda Mapellija Mozzija, a vjenčanje će se održati u vrtu Buckinghamske palače u Londonu.

Daily Mail javlja kako su princeza i njezin odabranik otkrili listu želja za poklone. 31-godišnja princeza i njezin 37-godišnji zaručnik zamolili su sve pozvane da im ne donose darove, već da se malo više raspitaju o dobrotvornim organizacijama u kojima oni djeluju.

Radi se o dvije organizacije, tj. o Big Changeu, organizaciji koja podržava dobrotvorne projekte diljem Velike Britanije koje doprinose mladim ljudima i o Cricket Brings Hope, organizaciji koja kriketom pokušava postići pozitivne socijalne promjene u Ruandi.

Kraljičina unuka i Edoardo vjenčat će se 29. svibnja ove godine. Beatrice je najstarija kći kraljičinog sina princa Andrewa, vojvode od Yorka.

1/6 >> Pogledaj i ovo +2 Celebrity Slavni glumac otkrio tajnu dugotrajnog braka s 22 godine mlađom kolegicom kojom je sve nasmijao

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS