Svi su bili zabrinuti

Najstariji sin Michaela Jacksona objavio fotografiju člana obitelji kojeg rijetko viđamo u javnosti

Blanket Jackson (Foto: Profimedia) Profimedia 1/8 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Prince Jackson objavio je na svom profilu na Instagramu fotografiju na kojoj je, između ostalih, i njegov mlađi brat Blanket Jackson.

Među brojnom publikom koja je pohitala u kina pogledati posljednji nastavak filma "Avengers: Endgame" našao se i sin pokojnog kralja popa Michaela Jacksona, 22-godišnji Prince Michael Jackson ali i najmlađi sin Blanket koji se rijetko pojavljuje u javnosti.

Prince Jackson je tako na svom profilu na Instagramu podijelio fotografiju na kojoj pozira s prijateljima, a na fotografiji se našao i 17-godišnji Blanket za kojeg je javnost u posljednje vrijeme bila zabrinuta, naročito nakon skandala i objave dokumentarca u kojem je njegov otac prikazan kao zlostavljač djece.

No Blanket se u javnosti rijetko pojavljuje još od smrti svog voljenog oca 2009. godine pa je sporna fotografija izazvala veliko zanimanje javnosti. Blanket više nije maleni dječak, već visoki mladić od 17 godina s dužom kosom do ramena i širokim osmijehom na licu.

"Svi samo primjećuju Blanketa", "O Bože, hvala ti što si nam dao neku vijest o Blanketu, volim te", samo su neki od komentara uzbuđenih obožavatelja obitelji Jackson.

I dok se dvojica braće ne vole pojavljivati u javnosti, njihova 21-godišnja sestra Paris radi na svojoj karijeri modela te ima vlastiti bend Soundflowers.

Blanket je u javnosti posljednji put viđen prošlog Božića, a jednom prilikom je njegov pokojni djed Joe Jackson priznao kako ga upravo on najviše podsjeća na Michaela.

"Ličiš na oca na toliko mnogo načina, i ti me najviše podsjećaš na njega", napisao je svojevremeno i na svojoj službenoj web stranici.

Javnost je Blanketa upoznala kad je imao samo 9 mjeseci, a to njegovo pojavljivanje vezano je uz skandal koji i dan danas mnogi pamte. Naime, kad je preminuli kralj popa u studenom 2002. godine boravio u Berlinu, fanovima je s balkona predstavio prvo dvoje starije djece, kćer Paris i sina Princea, a onda je na red došao i Blanket kojeg je Jackson u jednom trenutku neoprezno podignuo u vis iznad ruba balkona. O tom se događaju tada puno pisalo i govorilo jer su mongi zaključili da je tim postupkom glazbenik svoje dijete doveo u opasnost.

1/10 >> Pogledaj i ovo +6 Celebrity Što stoji iza nedavnog Severinina putovanja u New York? Tajna je sada otkrivena

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS