Kakav luksuz!

William i Kate uhvaćeni na tajnom mjestu gdje se opuštaju prije polaska na obiteljski odmor, o njima brine čak 96 ljudi!

Kate Middleton, princeza Charlotte (Foto: Getty Images) Getty Images 1/4 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Princ William i Kate Middleton otišli su na obiteljski odmor s djecom, a prije ukrcaja na let na zasad nepoznatu lokaciju boravili su u tajnom luksuznom apartmanu.

Princ William i vojvotkinja Kate Middleton viđeni su sa svoje troje djece ispred raskošnog apartmana Windsor kod londonske zračne luke Heatrow, gdje su odsjeli prije nego što su se otputili na zajednički odmor.

Članovima kraljevske obitelji u luksuzno uređenom apartmanu na usluzi je gotovo 100 djelatnika koji brinu o svima koji inače u njemu odsjedaju, od predsjednika država do svjetskih zvijezda s A-liste. Cijena noćenja iznosi 3300 funti, a u to je uključen i jelovnik s Michelinovim zviezdicama.

Uz to su im na raspolaganju privatni automobil, elegantne sobe s kraljičinim portretom, osoba koja će za njih obaviti kupnju te privatne sigurnosne provjere koje je potrebno obaviti prije ukrcaja na let.

William i Kate spakirali su kofere nakon poprilično teške godine koja je iza njih, a njihova konačna destinacija zasad nije poznata. 

1/4 >> Pogledaj i ovo +0 Celebrity Danijela Martinović iznenadila potezom prema Hani Huljić, a napravila je i nešto što Grašo još nije

1/14 >> Pogledaj i ovo +10 Nekad i sad Nekada su žene uzdisale za njegovim mišićima i pojavom, a sada im ga je i teško prepoznati na prvi pogled!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS