''Pod hitno...''

Zadnje pojavljivanje princa Harryja zaprepastilo je fanove kraljevske obitelji, evo što im je to toliko nepojmljivo!

Princ Harry, Meghan Markle Profimedia 1/34 >> Pogledaj i ovo +23 Galerija

Princ Harry i Meghan Markle pojavili su se u Ujedinjenim narodima u New Yorku gdje je princ održao govor, a pažnju je ukrala njegova raščupana frizura.

Princ Harry i Meghan Markle pojavili su se u New Yorku na Generalnoj skupštini Ujedinjenih naroda na službeni Dan Nelsona Mandele.

Princ je održao govor o ukidanju ustavnih prava u Americi i osvrnuo se na neke trenutne probleme u svijetu, a pažnju je znatiželjnoj javnosti ipak ukrala sama njegova pojava, to jest prinčeva frizura

Harry je bio značajno raščupaniji nego inače te mu je kosa dosta narasla, a obožavatelji kraljevske obitelji otišli su tako daleko da su zaključili da princ pod hitno treba šišanje.

''Izgleda otrcano, treba profesionalno šišanje. Ili nek' jednostavno bude ćelav kao i njegov brat'', pisali su na Twitteru.

Mnogi su se čak i okomili na njega kako izgleda vrlo neuredno i zgužvano naspram Meghan, iako ni ona nije prošla bez loših komentara.

Naime, Meghan je za prigodu obukla crnu usku suknji i crnu majicu duljih rukava. Mnogi su se okomili na njezinu modnu kombinaciju govoreći kako je ovo obukla u krivo godišnje doba.

''Fulala je godišnje doba'', jedan je od takvih komentara, a ostatak ju je ipak branio i pisao kako je Meghan izgledala vrlo elegantno i uredno uz počešljani rep koji je kombinirala uz svoj outfit.

Harry i Meghan nedavno su se pojavili i na proslavi američkog Dana nezavisnosti, a baš kao prava američka obitelj gledali su veselu povorku dok ih mnogi okupljeni nisu ni prepoznali.

Bilo je to prvo pojavljivanje u javnosti sa sinom Archijem. Gledatelji su bili ugodno iznenađeni njihovom pojavom te se složili kako su bili pristupačni te se oko njih nije radila nepotrebna pompa pa je malo tko, tko nije stajao blizu njih, i znao da se među njima nalazi daleki nasljednik kraljice Elizabete.

1/26 >> Pogledaj i ovo +22 Zanimljivosti Fotografije najbogatijeg čovjeka na svijetu s godišnjeg odmora pravi su hit na društvenim mrežama, pogledajte zašto!

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Ronaldovu Georginu zbog ove fotke optužili za Photoshop: ''Tko povjeruje da je ovo tvoja stražnjica, u velikoj je zabludi!''

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS