''izgleda čudnije''

Stručnjakinja za govor tijela uočila je nešto kod princa Harryja: "Rijetko je kada pokazivao toliko..."

Princ Harry Profimedia 1/36 >> Pogledaj i ovo +25 Galerija

Princ Harry ovih dana boravi u New Yorku povodom dodjele nagrade, a stručnjakinja za govor tijela analizirala je njegovu gestikulaciju tijekom govora.

Princ Harry, vojvoda od Sussexa, ovih dana boravi u New Yorku bez supruge Meghan Markle. Glavni razlog njegova puta jest dodjela nagrada u spomen na njegovu majku, princezu Dianu i rasprava o mentalnom zdravlju i klimatskim promjenama.

Međutim, sudionicima je u oči upala Harryjeva gestikulacija tijekom govora. Odbjegli mlađi sin britanskog kralja Charlesa, koji je nedavno napunio 40 godina, usred panela je pucketao zglobovima, povlačio sako i kravatu te tresao nogama.

Prema mišljenju stručnjakinje za govor tijela Judi James, Harry je pokazivao znakove nervoze i tjeskobe te je možda bio itekako svjestan svoje gestikulacije. Reagirajući na video, James je izbrojila čak 19 gestikulacija ili rituala tjeskobe ili nervoze u razmaku od tek 28 sekundi.

"Poznato je da je nervozan govornik, ali rijetko je, ako ikada, pokazivao ovoliku količinu koncentriranih signala. Činjenica da ih radi na pozornici, a ne privatno izvan pozornice, samo čini da govor tijela izgleda čudnije, gotovo kao da je sretan ili mu je ugodno projicirati poruku unutarnje tjeskobe", izjavila je James te istaknula kako je minimalno četiri puta potezao kravatu.

Dodala je kako bi se njegovi postupci mogli zamijeniti s uzbuđenjem visoke razine energije da nije bilo njegovih izraza lica koji su umjesto toga izražavali tjeskobu, osobito mrštenje i malo uvlačenja usana.

"Ovo bi možda mogao biti način da se okrenete izvedbi ili je tema mogla izazvati snažne emocije. Ili su ga možda samo svladali živci u zadnji čas", poručila je James.

Princ Harry uskoro dolazi u Ujedinjeno Kraljevstvo, a kojim povodom, otkrijte OVDJE.

Ovih dana na Harryjev će račun sjesti velika svota iz ostavštine Kraljice Majke, a o čemu je riječ, saznajte OVDJE.

Koji se novi problem stvorio na relaciji između Montecita i Buckinghamske palače, pročitajte OVDJE.

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Celebrity U 52. godini pomela je pistu kao da nikad nije ni otišla s nje, a izgleda isto kao u danima najveće slave!

1/43 >> Pogledaj i ovo +39 Nekad i sad Ove su zvijezde smršavjele uz pomoć kontroverznog lijeka koji je potpuno deformirao njihova lica!

Ovu kandidatkinju MasterChefa mnogi već dobro znaju s Instagrama, njezina životna priča baš je zanimljiva!

Vratio se tužni Affleck! Ovako očajnog ga nismo dugo vidjeli, sreća zbog razvoda očito nije dugo potrajala

Povezana vijest Zanimljivosti Aleksandra Dojčinović spektakularnom revijom u Parizu postala prva Hrvatica kojoj je to uspjelo!

Povezana vijest Celebrity Ella Dvornik brisala suze na video pokojnog oca i svoje kćerkice: ''Želim peticiju, ja ću umrijeti...''

Petra iz "U dobru i zlu" pokazala kako izgleda jedan dan na snimanju serije koja je sve osvojila: ''Dan je trajao 1565 sati!''

Pojavile se bizarne teorije o smrti bivše partnerice P. Diddyja: Bila je zdrava, naglo je otišla zauvijek

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS