Nikad zaljubljeniji

Napadaju ih sa svih strana, obitelj im okreće leđa, a oni ni jedne minute ne žele biti jedno bez drugoga

Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) getty images 1/11 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Stigla je još jedna potvrda onoga što već odavno znamo, Meghan Markle i princ Harry su nerazdvojni.

Meghan Markle i princ Harry nedavno su se vratili s njihove kraljevske turneje Afrikom, a sada se polako vraćaju u svoj uobičajeni ritam kraljevskih dužnosti i obveza koje uključuju brojne sastanke i pojavljivanja na različitim konferencijama. 

Poznato je i kako Meghan osobito voli teme o feminizmu i važnosti jednakosti među spolovima, pa nikoga nije iznenadilo kada se pojavila za okruglim stolom za kojim se govorilo upravo o toj temi. Iako su svi očekivali smao nju, na opće iznenađenje s njom se pojavio i princ Harry te još jednom pokazao da od svoje supruge ne želi biti odvojen niti minute kao i da ju podržava u svim njezinim projektima. 

Za okruglim stolom razgovaralo se o tome što monarhija može učiniti ne bi li osnažila mlade žene i pružila im veće šanse za uspjeh, a sudeći po fotkama, i Meghan i Harry jako su se dobro zabavili.

Meghan je blistala u odjevnoj kombinaciji boje crvenog vina, a Harry u plavom odijelu. Nikad sretniji i zaljubljeniji, Sussexovi hrabro koračaju svojim putem i bore se za pozitivne promjene u društvu. 

1/9 >> Pogledaj i ovo +5 Celebrity Glumica sve objavila na Instagramu i iznenadila fanove: Slavni oženjeni nogometaš "uhvaćen" s drugom ženom u jacuzziju

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS