Još su vojvoda i vojvotkinja

Meghan i Harry uskoro će odraditi svoju posljednju kraljevsku obvezu, mnogi su se nadali da će umjesto toga obaviti nešto drugo

Meghan Markle i princ Harry Profimedia 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Princ Harry i Meghan Markle uskoro će ići na putovanje koje se smatra i njihovom posljednjom kraljevskom obvezom.

Princ Harry i Meghan Markle pozvani su na posljednje kraljevsko putovanje koje strani mediji nazivaju i njihovom posljednjom kraljevskom obavezom.

Naime, sljedeći mjesec kraljevski par posjetit će kolumbijsku Bogotu na poziv potpredsjednice Francie Marquez. Osim Bogote, posjetit će i regije Cartagena i Cali kako bi surađivali ​​s vođama, mladim i ženama koji utjelovljuju težnje i glasove Kolumbijaca predanih napretku, prenosi Daily Mail.

No, mnogi njihovo putovanje smatraju ironijom jer je princ Harry kraj ovog ljeta planirao provesti u Velikoj Britaniji kako bi se pomirio sa svojom obitelji, no čini se da su od toga odustali.

Meghan nije ni isprva trebala ići s njim jer ima previše obaveza oko lansiranja svog novog lifestyle brenda American Riviera Orchard.

Podsjetimo, Meghan i Harry s ostatkom obitelji u lošim su odnosima otkako su odlučili napustiti Britaniju i preseliti u Ameriku. Harry je otad samo par puta bio u Londonu i gotovo da se ni nije susreo s obitelji, dok se Meghan cijelo vrijeme ''skriva'' u Montecitu.

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Celebrity Šuput iz neobičnog badića provirilo više no što je planirala, teško je s nje skinuti pogled: ''Bože koji komad''

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Od omiljene zvijezde Kumova nismo navikli na ovako golišave fotografije, nevjerojatno je kako dobro izgleda!

Povezana vijest Celebrity Princ Harry i Meghan Markle prekinuli su 64 godine dugu kraljevsku tradiciju, evo o čemu je riječ

Povezana vijest Celebrity Meghan i Harry pripremaju posebno slavlje za vikend, a pozivnice su dobila i četiri člana kraljevske obitelji?

Povezana vijest Celebrity Bolesni kralj Charles od Harryja i Meghan želi samo jedno: ''Apsolutno je predan tome''

 

 

 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS