rade po svom

Princ Harry i Meghan Markle prekinuli su 64 godine dugu kraljevsku tradiciju, evo o čemu je riječ

Meghan Markle i princ Harry - 2 Profimedia 1/39 >> Pogledaj i ovo +28 Galerija

Nova promjena na koju su se princ Harry i Meghan Markle odlučili napravljena je u sklopu redizajna njihove službene stranice.

Princ Harry i Meghan Markle nastavljaju po svom. Naime, poslije svih pravila koja su odlučili zaobići, sada su prekinuli kraljevsku tradiciju koja datira još iz 1960. godine - par je promijenio prezimena svoje djece na službenoj web-stranici.

Ranije su princeza Lilibet i princ Archie bili Mountbatten-Windsors, a sada su Sussex.

Ta je promjena napravljena u sklopu redizajna službene stranice sussex.com.

Prezime Mountbatten-Windsor uspostavljeno je 1960. godine kada je kraljičin savjetnik odredio da će ga nositi svi potomci kraljice i princa Phillipa po muškoj liniji.

''Iza te odluke stoji jednostavno objašnjenje. Obitelj sad prvi put ima isto prezime, a to predstavlja ujedinjenje i trenutak je ponosa'', zaključio je izvor blizak paru.

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Nekad i sad Ovako se Eva Longoria provodila na ljetovanju u Lijepoj Našoj: ''Nisam znala ni gdje je Hrvatska, a na kraju mi je bilo savršeno!''

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Pa je li ovo normalno? Na ručak s mužem u restoran došetala se u tangama

Povezana vijest Nekad i sad Još od 1996. godine gledamo ga kao inspektora Semira u kultnoj seriji, a pogledajte koliko se legendarni glumac promijenio tijekom godina!

Povezana vijest Celebrity Iva Majoli objavila je snimku bliskog susreta s Kate Middleton, pogledajte kako je izgledao taj trenutak!

Povezana vijest Celebrity Ovako to izgleda kad se Šuput uredi čak i za plažu, a fanovi posebno hvale modni detalj s ove slike: ''Maja, preee!''

Povezana vijest Nekad i sad Sjećate se Logana iz Gilmoreica? Vješto izbjegava jednu stvar koja njegove obožavateljice posebno rastužuje

Povezana vijest Celebrity Supruga legendarnog glazbenika u mini bikiniju uživa na jahti od čije bi vam se cijene moglo zavrtjeti!

Povezana vijest Celebrity Pa je li ovo normalno? Na ručak s mužem u restoran došetala se u tangama

Povezana vijest Celebrity Liječnik zvijezde Beverly Hillsa opisao je njezine posljednje trenutke: ''Najteže je bilo to što još nije bila spremna otići...''

 

 

 


 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS