''nema sumnje da će...''

Princu Harryju na račun će sjesti pozamašna rođendanska svota, na ovo je čekao 30 godina

Princ Harry Profimedia 1/35 >> Pogledaj i ovo +24 Galerija

Nakon što je navršio 40 godina, princ Harry spreman je prihvatiti 10,5 milijuna funti koje mu je u nasljedstvo ostavila prabaka.

Iako gotovo pet godina ne radi kao član kraljevske obitelji, princ Harry, vojvoda od Sussexa, ovih dana dobio je vrijedan rođendanski poklon.

Kako je u nedjelju navršio 40 godina, službeno mu je pripao dio nasljedstva pokojne prabake Elizabete Kraljice Majke, preminule 2002. godine, pa će ubrzo na njegov račun doći 10,5 milijuna funti.

"Naravno da će Harry prihvatiti to nasljedstvo. To je novac koji mu je bio namijenjen i koji očekuje. Ne vjerujem da će odbiti novac", izjavio je bivši batler Grant Harrold

S bivšim članom osoblja slaže se i kraljevski ekspert Hugo Vickens: "To je njegovo nasljedstvo i njegovo pravo.

'To je nešto što je već bilo zakazano godinama ranije. Nema sumnje da će mu to pomoći jer mislim da vodi izuzetno skup način života. Osam milijuna funti mogu dosta brzo nestati u mjestu poput Montecita. Imaju ogromno osoblje, veliku kuću za održavanje i automobile."

Princ Harry odstupio je sa službenih dužnosti 2020. zajedno sa suprugom Meghan Markle, s kojom ima dvoje djece.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Severina u najneobičnijim čizmama zapjevala "Moju štiklu", zbog cijene ovog komada moglo bi vam se zavrtjeti u glavi!

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 inMagazin Pitali smo poznate Hrvate što je za njih žvot iz bajke: ''Da legnem mirna i sretna uz svoju dječicu...''

Povezana vijest Celebrity Princ George već je krenuo stopama oca Williama: ''Ima samo 11 godina, ali pravo je vrijeme za početak!''

Povezana vijest Preporuke Uskoro se prikazuje premijera novog filma Rajka Grlića, među prvima saznajte o čemu je riječ u projektu kojem predviđaju pune kinodvorane

Povezana vijest Celebrity Ovako izgleda čarobna noć obitelji Rakitić, podijelili su djelić atmosfere zajedničkog izlaska s kumovima!

Povezana vijest Celebrity Vedrana Rudan iskreno progovorila o borbi s rakom pa priznala što ju najviše muči: "Nisam sigurna da ću dočekati rođendan..."

Povezana vijest Celebrity Mladenu Grdoviću oduzeta vozačka dozvola, policija ga uhvatila s 3,6 promila alkohola u krvi

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS