Rijedak susret uživo

Princ Charles poljupcima obasuo španjolsku kraljicu Letiziu i pokazao svoju šarmantnu stranu

showbuzz DNEVNIK.hr

Princ od Walesa dočekao je španjolsku kraljicu Letiziju vrlo šarmantnim pozdravom tijekom rijetkog zajedničkog javnog angažmana u okrugu Durham.

Princ Charles u utorak je s veseljem dočekao španjolsku 49-godišnju kraljicu Letiziju, a budući kralj Britanije pozdravio je sadašnju kraljicu Španjolske čvrstim stiskom ruke i poljupcem u obraz. Charles je bio odlično raspoložen i veselo je čavrljao s kraljicom. 

Kraljica Letizia prošlog je tjedna sudjelovala na komemoraciji princa Philipa koji je preminuo prošle godine.

Komemoracija se održala 29. ožujka, a predvodila ju je kraljica Elizabeta unatoč nagađanjima da se neće pojaviti zbog zdravstvenog stanja.

Ostatak susreta, kraljica je s princem posjetila izložbu "Zurbarán: dvanaest plemena Izraela: Jakov i njegovi sinovi" u Španjolskoj galeriji dvorca.

Španjolska galerija dvorca sadrži najveći broj španjolskih djela u Velikoj Britaniji pa će Letiziji ovo biti velika čast.

Princ Charles i Letizija već su se susreli 2017. godine kada je Charles bio domaćin sastanka s njom i njezinim suprugom, kraljem Felipeom, u Clarence Houseu.

Već 2019. godine, ovaj je dvojac ponovno bio skupa te otvorio Izložbu radova španjolskog impresionista u Nacionalnoj galeriji. Večer je bila proglašena kao trenutak europskog jedinstva.

1/10 >> Pogledaj i ovo +6 Celebrity Domaći glumački par uhvaćen u rijetkom zajedničkom izlasku, mislili su da ih nitko ne snima pa su se opustili

1/6 >> Pogledaj i ovo +2 Celebrity Kći Simone i Ante Gotovca proslavila je 16. rođendan, ponosna mama objavila je njezinu najnoviju fotografiju!

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS