''Samo ljubav preživi smrt''

Prije godinu dana preminuo je mladić zbog kojeg je plakala cijela Hrvatska, na njegovom profilu objavljeno je dirljivo sjećanje

Marko Babić Instagram 1/18 >> Pogledaj i ovo +7 Galerija

Prošla je godina dana otkako nas je napustio Marko Babić, hrvatski arhitekt, autor bestselera i stručnjak za marketing.

Na današnji dan prije godinu dana napustio nas je hrvatski arhitekt, autor bestselera i stručnjak za marketing Marko Babić.

Povodom tužne obljetnice, na njegovom profilu objavljen je dirljiv videozapis koji se sastojao od fotografija njega i obitelji, a uz koji je napisana i emotivna poruka.

''Došao sam na ovaj svijet s misijom i brutalno sam ju odradio''.
Tvoja misija još traje, ti živiš u svim ljudima kojima si pomogao i koji te vole. Hvala ti na svemu dječače. Hvala svima koji su tu uz nas. Samo ljubav preživi smrt. 25.07.2023.'', piše u opisu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by marko babic (@marko_babic_)

Marku je 2021. godine dijagnosticiran sarkom, a prošle godine stanje se ponovno pogoršalo, što je na društvenim mrežama otkrila njegova životna partnerica Tina Biloglav.

Tina je tada napisala i da su u Hrvatskoj iscrpili mogućnost liječenja te je uputila apel za pomoć pri pronalasku klinika u inozemstvu.

Marko se o povratku bolesti oglasio i sam putem društvenih mreža, a tijekom svoje borbe s teškom bolesti nastavio je svakodnevno inspirirati i uljepšavati dane svima koji ga prate ili tek onako, svrate na njegov profil.

Oko sebe je stekao prekrasnu zajednicu ljudi koji se njegovim pobjedama vesele kao da su njihove, a onima koji se možda nalaze u sličnoj situaciji bio je i jest primjer kako je moguće smijati se čak i kada si bolestan.

Njegove najvažnije žene, životna suputnica već deset godina – Tina te njihove neodoljivo slatke kćerkice Luce i Tonka, njegova su snaga od početka i daleko su najzaslužnije za sve što se događa u njegovoj knjizi "Putovanje zvano igra".

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Pogledajte kakvo je iznenađenje Minei priredio pobjednik našeg hit-showa: ''Moglo je samo ovako, na prepad!''

1/33 >> Pogledaj i ovo +29 Celebrity Lana Jurčević oduševila pratitelje velikodušnim potezom: ''Uvijek sam se pitala gdje ću s njom, pa evo...''

Povezana vijest Celebrity Ella Dvornik pokazala je kako je uredila svoj novi stan u Zagrebu, finalne rezultate objavila je u videu!

Povezana vijest Celebrity Poslije urnebesne snimke iz mora, Josipa Lisac uhvaćena je na posve neočekivanom mjestu!

Povezana vijest Celebrity Davor Bilman pokazao svog sina! Zbog jednog detalja neodoljivo sliče, evo kako izgleda njegov nasljednik

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS