''bio je nevjerojatan čovjek''

Preminuo brat Michaela Jacksona, još prošli tjedan održao je koncert u Europi

Jackson 5 Profimedia 1/32 >> Pogledaj i ovo +21 Galerija

Tito Jackson, član originalne postave sastava The Jacksons 5 i brat Michaela i Janet Jackson, preminuo je u dobi od 70 godina.

Brat pokojnog Kralja Popa, Michaela Jacksona, i Janet Jackson te član originalne postave benda Jackson 5 Tito Jackson preminuo je u dobi od 70 godina.

Prema izjavi dugogodišnjeg prijatelja obitelji i menadžera benda Stevea Manninga za ET Online, uzrok smrti još nije poznat, no najvjerojatnije je Tito Jackson doživio infarkt dok se vozio od New Mexica do Oklahome.

''Šokirani smo, ožalošćeni i slomljenog srca. Naš otac je bio nevjerojatan čovjek koji se brinuo za sve. Jako će nam nedostajati. Molim vas, ne zaboravite činiti ono što je naš otac uvijek naglašavao, a to je da volimo jedni druge. Volimo te, tata'', napisali su u priopćenju. 

Do trenutka svoje smrti Tito je svirao u sastavu The Jacksons zajedno s braćom Jackiejem i Marlonom, s kojima je nedavno nastupao u Europi.

Početkom protekloga tjedna s braćom je boravio u Münchenu, gdje su posjetili memorijal posvećen njihovu pokojnom bratu.

Tito je bio u prvoj postavi grupe The Jackson 5, u kojoj su također bili Michael, Jackie, Jermaine i Marlon. Kasnije im se pridružio i Randy Jackson.

Obiteljska pop-grupa imala je hit-pjesme "I Want You Back", "ABC" i "I'll Be There" tijekom 70-ih. Bend je 1997. uvršten u Rock and Roll Kuću slavnih, a također je počašćen i zvijezdom na Stazi slavnih u Hollywoodu. Tijekom svoje solokarijere objavio je dva albuma, a posljednji singl objavio je 2021. godine.

Iza njega su ostala tri sina i devetero unučadi.

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Lasagna zahvalio svima koji su pjevali s njim na kiši i vjetru: ''I dalje ne vjerujem da se sve ovo događa...''

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Omiljeni Joey iz Prijatelja snimljen je u rijetkom izlasku s kćeri, u pomalo zapuštenom izdanju mnogi su ga jedva prepoznali

Povezana vijest Clubzone Ovo je Casa De Padel, ljepotica koja sport diže na novu razinu

Povezana vijest Celebrity Nove teške optužbe na račun Meghan Markle, zbog ponašanja prema osoblju dali su joj poseban nadimak

Povezana vijest Preporuke Dodijeljene nagrade Emmy: "Shogun" je najbolja dramska serija, a ''Hacks'' najbolja humoristična

Povezana vijest Celebrity Sofiju Vergaru u leopard-haljini bilo je teško gledati u oči, jasno je zbog čega je privukla pažnju prolaznika

Povezana vijest Celebrity Glamurozno izdanje zvijezde Kumova užarilo je društvene mreže, a nogu je tako lako izbacila kroz seksi prorez!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS