Tužna vijest

Ronaldovoj Georgini slomljeno srce: Zbog velikog gubitka vratila se u rodni Buenos Aires nakon šest godina

Georgina Rodriguez (Foto: Instagram) Instagram 1/11 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Otac Georgine Rodriguez preminuo u 70. godini života.

Zaručnica Cristiana Ronalda, Georgina Rodriguez proživljava teške dana nakon što je u 70. godini života preminuo njen otac Jorge Rodriguez.

Jorge je bio osuđeni krijumčar droge, a u zatvoru je proveo ukupno 13 godina.

Georgina je na svoj rođendan objavila na Instagramu fotografiju iz Buenos Airesa, međutim nije dala naslutiti da se nešto dogodilo.

"Životna slučajnost. Sletjela sam u zemlju u kojoj sam rođena u isto vrijeme svog rođenja prije 25 godina", napisala je Georgina odjevena u crninu.

Nije otkrila razlog putovanja, no to je bio prvi odlazak u rodnu zemlju odkad su joj oca potjerali iz Španjolske 2013. godine i zabranili mu povratak, nakon što je u zatvoru proveo 10 godina zbog dva slučaja krijumčarenja i trgovine drogom.

Ugledni španjolski magazin Hola na svojoj je web stranici izvjestio kako je lijepa brineta u Buenos Aires stigla upravo zbog očeve smrti. On je preminuo od posljedica komplikacija povezanih sa srčanim udarom kojeg je prebolio prije dvije godine, no nikada se nije u potpunosti oporavio.

Georgina i Cristiano nisu željeli komentirati situaciju. No, njihovi obožavatelji su im putem društvenih mreža izrazili sućut, baš kao i Georgininoj sestri Ivani.

"Nadam se da ćeš pronaći utjehu u Bogu. Jako mi je žao. Budi jaka. Svi smo uz tebe", Žao mi je zbog tvog gubitka. Mislimo na tebe", samo su neke od utješnih poruka koje su im uputili obožavatelji.

1/11 >> Pogledaj i ovo +7 Celebrity Pokazala donje rublje: Nakon dužeg izbivanja iz javnosti potrudila se da svi zapamte njezin povratnički nastup

1/9 >> Pogledaj i ovo +5 Clubzone Seve samo u grudnjaku i topu prošetala ulicom i poručila: ''Kada djelujem ti jaka, tada najviše sam ranjiva...''

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS