u 31. godini

Neočekivana smrt glumca hit-serije potresla je svijet, tužnu vijest objavio je njegov suprug: "Bili smo u fazi osnivanja obitelji..."

Mike Heslin - 6 Instagram 1/11 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

U 31. godini života preminuo je Mike Heslin od neočekivanog srčanog zastoja nakon tjedan dana duge borbe u bolnici.

Glumac Mike Heslin, zvijezda hit-serije "Special Ops: Lioness", preminuo je u 31. godini u utorak, 2. srpnja od iznenadnog srčanog zastoja. 

Tužnu vijest objavio je na društvenim mrežama njegov suprug Scotty Dynamo, pravog imena James Wilson.

"Michael je bio mlad, savršenog zdravlja, i liječnici nemaju nikakvo objašnjenje što se dogodilo", napisao je Scotty u objavi gdje je podijelio niz fotografija njegova života.

"Michael je bio briljantan, nesebičan, talentiran i pravi anđeo čuvar. Samostalno me nosio kroz više rundi raka. On je bio prva osoba koju su svi nazvali kako bi podijelili dobre vijesti i bio je savršena osoba koju su mogli nazvati ako su trebali čitateljsko rame ili najbolji savjet. Bio je doista najslađi, najbrižniji i najljubazniji čovjek na svijetu. Izvlačio je najbolje iz svakoga tko je imao zadovoljstvo upoznati ga. Kretao se kroz život s takvom lakoćom i samopouzdanjem i transformirao sve oko sebe u bolju verziju sebe", dodao je pa priznao da će živjeti njemu u čast.

"Michael, susret s tobom je najbolja stvar koja mi se ikada dogodila. Ti si moj svijet. Ti si meni sve. Kad sam osjetio da si udahnuo posljednji dah, srce mi se razbilo u milijun komadića. Da imam moć zamijeniti se s tobom, učinio bih to istog trena. Ali ja ću živjeti svaki dan u tvoju čast".

Otkrio je i da su htjeli zajedno osnovati obitelj.

"Prije samo tjedan dana bili smo u ranoj fazi osnivanja obitelji i redovito smo dijelili svoja omiljena dječja imena za našu buduću djecu. Uvijek si mi govorio da se osjećaš kao da ti je suđeno biti tata, i ja se slažem s tim. Bio bi najsavršeniji otac na svijetu. Ako ikad postanem tata, svom ću sinu dati ime po tebi i nadam se da ću ga uspjeti odgojiti da postane barem upola čovjek kakav si ti", istaknuo je Scotty.

Zanimljivo je kako mu je Heslin svojedobno povjerio kako bi volio biti donor, a to će se sada, njegovom smrću, i ostvariti.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Omiljena Milica iz Kumova nam je priznala: "Nakon dugo, dugo vremena sam ispunjena i sretna!"

1/21 >> Pogledaj i ovo +17 Celebrity Iznenada se udala kći našeg glumačkog para: U brak su uplovili nakon manje od godinu dana veze, a evo i tko je mladoženja!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS