''počivaj u miru''

Preminula zvijezda ''Dawson's Creeka'', prije pet godina snašla ga je velika tragedija koja mu je promijenila život

Obi Ndefo Youtube 1/3 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Preminuo je glumac Obi Ndefo kojeg mnogi znaju iz serije ''Dawson's Creek''.

Preminuo je Obi Ndefo, glumac poznat po ulogama u ''Dawson's Creeku'' i ''Stargate SG-1''.

Imao je 51 godinu, piše Deadline, a njegova sestra Nkem Ndefo objavila je tužnu vijest na društvenim mrežama.

"Slomljeno mi je srce zbog gubitka svog mlađeg brata i spoznaje da je konačno u miru", napisala je.

Od njega se oprostila i kolegica iz serije Mary-Margaret Humes.

"Ovo nije lako. Teško mi je zamisliti da si nas napustio, dragi moj prijatelju. Uvijek si bio i uvijek ćeš biti blistav. Primjer si nefiltrirane ljubavi i upornosti dok si se suočavao sa životnim izazovima. Cijenit ću sve naše poruke ljubavi i podrške koje smo uputili u proteklih nekoliko godina. Počivaj u miru, slatki ratniče", napisala je.

Inače, prije pet godina izgubio obje noge nakon nesreće u Los Angelesu. Od tada je bio usredotočen na svoje zdravlje i oporavak, a tijekom godina bio je aktivan kao učitelj joge.

Glumac je također osnovao neprofitnu organizaciju Arts Alliance for Humanity, koja podupire umjetničko obrazovanje u javnim školama i zajednicama.

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Celebrity Zanosna Kosovljanka u prozirnom badiću pokazala je brutalno tijelo, fotografije govore više od bilo koje riječi!

1/33 >> Pogledaj i ovo +29 Celebrity Raskošni dekolte jedva je držao bujne atribute ove ljepotice, a onda se okrenula i otkrila još jedno iznenađenje!

Povezana vijest Preporuke Ovo je jedna od najboljih serija na koju ćete naići, jednostavno ju morate pogledati i to iz više razloga!

Povezana vijest Celebrity Princeza Diana sahranjena je s neprocjenjivom uspomenom koju su položili točno na njeno srce, tisuće su tada plakale s kraljevskom obitelji!

Povezana vijest Celebrity Seks-bomba 90-ih videom u mini badiću opet je pokazala da su godine samo broj, nitko ne može vjerovati da je ova žena u šestom desetljeću!

Povezana vijest Celebrity Naša olimpijka drastično je promijenila imidž, a pohvalila se i tko je zadužen za veliku promijenu, pogledajte kako joj pristaje!

Povezana vijest Celebrity Holivudski miljenik žena i 20 godina mlađa manekenka na luksuznoj jahti nisu se mogli obuzdati pa su pale slatke puse, mjesecima su skrivali vezu!

 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS