Tužna vijest

Teški dani za Mladena Grdovića, shrvani pjevač zauvijek se oprostio od brata: "Ništa više neće biti kao prije..."

Mladen Grdović In Magazin 1/5 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Mladen Grdović prolazi kroz teške životne trenutke nakon što mu je preminuo brat Paulo.

Brat Mladena Grdovića, Paulo Grdović preminuo je nakon duge i teške bolesti, a tužnu je vijest potvrdio sam pjevač na društvenim mrežama.

"Otišao je moj brat Paulo, najbolji brat na svijetu, moja desna ruka, sve moje najdraže. Dragi moj Paulo, ništa više neće biti kao i prije. I zašto si mi lagao da si dobro, zašto, moj Paulo?" napisao je shrvani pjevač na svom Facebooku.

Paulo je od karcinoma pluća obolio prije 12 godina, a Mladen mu je cijelo vrijeme bio velika podrška i brinuo se o njemu. Nažalost, bitku s teškom bolešću izgubio je u zadarskoj Općoj bolnici, kamo ga je hitna pomoć prevezla nakon što mu je naglo pozlilo.

Braća su si tijekom života puno puta pomagala, a Paulo je jednom prilikom otvoreno progovorio o problemima koje je Mladen imao s alkoholom. 

"Razgovarali smo, rekao sam mu da je, da oprostite, budala. Ima doma krasnu ženu, obitelj koja je uvijek uz njega, malu kćer... I što će mu piće i ljudi koji ga nude alkoholom? Kazao sam mu da mu to nisu pravi prijatelji. Saslušao me na rubu suza i obećao mi da mu je ovo zadnje. I treba mu biti zadnje", izjavio je prije nekoliko godina Paolo za Jutarnji list.

Mladen je bratu i prije nekoliko godina kupio stanu u Zagrebu kako bi imao gdje boraviti prilikom odlaska na kontrole i liječenje, prenose 24 sata.

1/6 >> Pogledaj i ovo +2 Celebrity Pogledajte haljinu Maje Šuput zbog koje joj je Navojec rekao da izgleda kao predivna anđeoska pahuljica!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS