Nakon bolesti

Preminuo je frontmen grupe Riblja Čorba, od njega su se oprostili kolege iz benda: ''Dragi naš Boki...''

Riblja čorba Dimitrije Nikolic/ATAImages/PIXSELL 1/8 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Nakon borbe s bolesti preminuo je frontmen grupe Riblja Čorba, Bora Đorđević, poznatiji kao Bora Čorba.

U 72. godini preminuo je Bora Đorđević, poznatiji kao Bora Čorba, frontmen jednog od najpoznatijih rock sastava na Balkanu, Riblje čorbe.

Popularni glazbenik preminuo je u ljubljanskoj bolnici zbog kronične opstruktivne bolesti pluća. Usprkos liječničkim naporima da ga spase, završio je na respiratoru i podlegao bolesti.

Vijest su na svojoj službenoj stranici objavili članovi njegove grupe.

''Poštovani prijatelji. S tugom i žalošću obavještavamo vas da nas je napustio naš prijatelj i brat, Borisav Bora Đorđević. Počivaj u miru dragi naš Boki'', napisali su.

Bora je nedavno završio u bolnici u Ljubljani zbog jake upale pluća, a njegov menadžer Bane Obradović otkrio je tada za srpske medije kako su ga priključili na kisik.

''Stanje mu se pogoršalo, na respiratoru je i nije moguće napraviti ikakvu operaciju'', rekao je tada.

Podsjetimo, 71-godišnji pjevač zadnji put je nastupio 1. srpnja, a njegovi nadolazeći nastupi potom su otkazani.

"Zbog narušenog zdravstvenog stanja Bori su liječnici zabranili putovanje i izlaganje naporima zbog jake upale pluća i pogoršanja kronične opstruktivne bolesti pluća. Naravno, kao i uvijek, pobijedit ćemo bolesti i čim se Bora oporavi, vidimo se na novim druženjima", poručili su članovi benda na službenom Facebook profilu.

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Naša violončelistica uskočila je u badić pa raspametila obožavatelje isklesanim tijelom: ''Izgledaš kao djevojčica!''

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Seve objavila jedan od rijetkih prizora sebe i sina u prisnom trenutku, ovo sve govori o njihovom odnosu!

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS