I ona je bila pjevačica

Preminula je majka Whitney Houston, posljednje trenutke dočekala je s obitelji: ''Srca su nam ispunjena boli i tugom''

Whitney i Cissy Houston - 2 Profimedia 1/21 >> Pogledaj i ovo +10 Galerija

Preminula je Cissy Houston, poznata soul pjevačica i majka pokojne Whitney Houston.

Preminula je Cissy Houston, prenose strani mediji.

Cissy je bila dvostruka dobitnica Grammyja koja je nastupala uz glazbene legende poput Elvisa Presleyja i Arethe Franklin, gospel i soul pjevačica te majka nikad prežaljene Whitney Houston.

Houston je umrla u ponedjeljak ujutro u svom domu u New Jerseyju dok je bila pod bolničkom njegom zbog Alzheimerove bolesti, rekla je njezina snaha Pat Houston za Associated Press. Bila je okružena svojom obitelji.

''Srca su nam ispunjena bolom i tugom'', rekla je Pat Houston u izjavi.

''Majka Cissy bila je snažna i visoka figura u našim životima. Žena duboke vjere i uvjerenja, kojoj je bilo jako stalo do obitelji, službe i zajednice. Njezina više od sedam desetljeća duga karijera u glazbi i zabavi ostat će u našim srcima'', dodala je.

Podsjetimo, njena kći Whitney preminula je 2012. godine. Iza sebe je ostavila brojne hitove, a njen odlazak mnogi još i danas nisu preboljeli.

1/23 >> Pogledaj i ovo +19 Nekad i sad Možete li vjerovati da ova slatkica iz omiljenog sitcoma ima već 48 godina? Ipak, nešto se na njoj do danas nije promijenilo!

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Mama mladog hajdukovca uhvatila se kuhanja u tajicama, no fokus sa specijaliteta privuklo je sasvim nešto drugo!

Naš poznati glumac čeka prvo dijete sa suprugom Sarom, otkrili su nam simboliku imena koje su odabrali

Milica iz Kumova ne skriva koliko je zaljubljena, našeg zgodnog rukometaša više ne pušta iz ruku!

Povezana vijest Zanimljivosti Pogledajte ove hit-fotke premijera Plenkovića i zagrebačkog gradonačelnika, kao da su izašli iz filma!

Povezana vijest inMagazin Ivo Gregurević otišao je iznenada sa 66 godina: Preživio je četiri moždana udara, ali posljednju bitku za život je izgubio...

 

 

 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS