Kakva večer!

Poznati su prvi finalisti showa Supertalent: Farija Gaši, Magic Leon i plesni klub Spliters borit će se za glavnu nagradu!

Iza nas je prva polufinalna večer showa Supertalent, a poznata su i imena prvih finalista. Oni su Farija Gaši, Magic Leon i plesni klub Spliters.

Nakon osam audicijskih epizoda koje su iznjedrile pet zlatnih gumbova i otkrile brojne nevjerojatne talente, iza nas je i prva polufinalna emisija showa Supertalent u kojem smo vidjeli fantastične nastupe i dobili imena prva tri polufinalista.

Oni su Farija Gaši, Magic Leon i plesni klub i Spliters kreću u borbu za glavnu nagradu!

Kandidati su marljivo pripremili svoje točke koje su u polufinalnom dijelu showa bile još spektakularnije i kreativnije od audicijskih, a završne pripreme su se odvijale unutar produkcijskog tima Supertalenta koji broji otprilike 130 članova.

I u nadolazećim emisijama uživo, kao i u ovoj, studio će zasjati u punom sjaju uz čak 160 rasvjetnih svjetala, a sve događaje, emocije i prve dojmove na pozornici i u backstageu zabilježit će 14 studijskih kamera.

1/41 >> Pogledaj i ovo +37 Celebrity Izdanje Maje Šuput o kojem će se pričati danima: Dekoltirana haljina s prorezima na trbuhu s koje je nemoguće maknuti pogled!

1/21 >> Pogledaj i ovo +17 Celebrity Sestra naše glumice iz hit-serija objavila provokativnu fotografiju iz kade, evo zašto je na Instagramu prati čak 115 tisuća ljudi!

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS