oproštaj od legende

Tuga i suze na posljednjem ispraćaju Lakija iz "Noćne more", posebno emotivni bili su njegovi kolege iz showa

showbuzz DNEVNIK.hr

Na zagrebačkom groblju Miroševac održan je sprovod Ivice Lake Lakija iz talk-showa "Noćna mora"

Ivica Lako Laki pokopan je u utorak u Zagrebu.

Na posljednjem ispraćaju na groblju Miroševac od Lakija su se oprostili njegovi brojni prijatelji, među kojima i kolege iz kultnog talk-showa "Noćna mora" Željka Malnara.

Nenad Blatnik Cezar, Sead Hasanović Braco i Jaran nisu mogli obuzdati emocije i suze zbog Lakijeva odlaska te su jedno drugog tješili tijekom sahrane.

Okupljeni su Lakijev lijes obasuli vijencima, među kojima se posebno istaknuo jedan u obliku Dinamova grba s posvetom: "Od ekipe s Voltinog".

Laki je preminuo prošlog tjedna u 73. godini života, a tužnu vijest potvrdio je producent "Noćne more" i Lakijev prijatelj Nedjeljko Badovinac Jumbo.

Prema njegovim riječima, Laki je preminuo kod kuće, a zdravlje mu posljednjih dana nije bilo najbolje te je ovih dana trebao ići i u Klinički bolnički centar Sestre milosrdnice.

Laki se ekipi kultne televizijske emisije pridružio prije dvadesetak godina, a nakon "Noćne more" snimio je i njezin nastavak "Nemoguća misija", koji se emitirao nakon smrti Željka Malnara.

"Noćna mora" emitirala se od 1992. do 2010. godine, a njezine se epizode i dandanas rado prepričavaju.

1/8 >> Pogledaj i ovo +4 Celebrity Vitke noge njegove 22 godine mlađe djevojke sve su zasjenile, a i on sam ju nije mogao prestati obasipati nježnostima

1/12 >> Pogledaj i ovo +8 Celebrity Ne zovu je uzalud novom Sophijom Loren, u seksi izdanju od mreže pokorila je Italiju i pokazala sve svoje čari

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS