dekolte u prvom planu

Ne zovu je uzalud novom Sophijom Loren, u seksi izdanju od mreže pokorila je Italiju i pokazala sve svoje čari

Madalina Ghenea (Foto: AFP) Madalina Ghenea (Foto: AFP) Afp 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Madalina Ghenea (Foto: AFP) Madalina Ghenea (Foto: Profimedia) Madalina Ghenea (Foto: Instagram) Madalina Ghenea (Foto: Profimedia) Madalina Ghenea (Foto: Profimedia) Madalina Ghenea (Foto: Instagram) Madalina Ghenea (Foto: Instagram) Madalina Ghenea i Gerard Butler (Foto: AFP) Madalina Ghenea (Foto: Instagram) Madalina Ghenea (Foto: Instagram) +1 Madalina Ghenea (Foto: Instagram) Galerija

Madalina Ghenea ukrala je svu pažnju kada se na crvenom tepihu u Veneciji pojavila u mrežastoj haljini.

Rumunjska glumica Madalina Ghenea koji mnogi smatraju jednom od najljepših žena današnjice svakom svojom pojavom izaziva divljenje i nigdje ne može proći neopaženo.

Pogledaj i ovo Madalina Ghenea Ali zašto? Stvarne fotografije fatalne ljepotice razlikuju se od onih koje sama dijeli na Instagramu, jednu se stvar trudi jako prikriti

Ništa drugačije nije bilo ni u Veneciji gdje je stigla na filmski festival, a čim je zakoračila na crveni tepih, svi su gledali samo u nju.

U pripijenoj mrežastoj haljini koja je malo toga prepustila mašti, 34-godišnja ljepotica pokazala je sve svoje čari, a u prvom planu našao se njezin bujni dekolte.

Pažnju je privlačila i svojim samopouzdanjem, ali i velikim šlepom na svojoj haljini koji joj je poslužio kao savršen dodatak za poziranje fotografima koji je uvijek rado fotkaju.

Inače, ljepotica koju su mnogi prozvali novom Sophijom Loren iza sebe ima buran ljubavni život, a na popisu njezinih bivših ljubavnika našla su se mnoga poznata imena, uključujući Gerarda Butlera, Michaela Fassbendera i Leonarda DiCaprija.

Šuška se da trenutno ljubi Talijana Andreu Castagnolu od kojeg se u zadnje vrijeme ne odvaja, no još nisu potvrdili da su par, a iz veze s rumunjskim poduzetnikom Matthewom Stratanom ima kćer Charlotte.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Nicole Kimpel, Antonio Banderas (Foto: Getty Images) Antonio Banderas i Nicole Kimpel (Foto: Getty) Antonio Banderas i Nicole Kimpel (Foto: Getty) Antonio Banderas i Nicole Kimpel (Foto: Getty) +3 Antonio Banderas i Nicole Kimpel (Foto: Getty) Celebrity Vitke noge njegove 22 godine mlađe djevojke sve su zasjenile, a i on sam ju nije mogao prestati obasipati nježnostima

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene