Jeste li ga gledali?

Scene seksa i ljubavna priča izazvali kontroverze i loše kritike, no već se sprema drugi nastavak

showbuzz DNEVNIK.hr

Erotski film "365 dana" unatoč lošim kritikama ima zavidne brojke gledanosti, a na Netflixu je najgledaniji u većini zemalja, pa i u Hrvatskoj.

Poljska erotska drama "365 dana" postala je hit na Netflixu, a objavljen je tek 7. lipnja, no dobio je grozne kritike filmskih kritičara. 

Film je najgledaniji u Hrvatskoj, ali i u većini zemalja diljem svijeta. Drama "365 dana" nastala je prema prvoj knjizi iz erotske trilogije poljske spisateljice Blanke Lipinske i nakon što je ekranizacija doživjela veliki uspjeh, čekaju se prijevodi knjiga na engleski jezik. 

Radnja filma prati Lauru koju otima Massimo, vođa sicilijanske mafije. On ju odluči držati u zarobljeništvu u Italiji godinu dana, odnosno dok se ne zaljubi u njega. Lauru je utjelovila mlada poljska nada Anna-Maria Sieklucka (28) dok Massima igra markantni Talijan Michele Morrone (29). 

Kritičari nisu štedjeli loše riječi pri pisanju o filmu "365 dana" objasnivši da je postao popularan samo zbog pornografskog sadržaja. Dobio je mnoštvo loših komentara i jer, kako tvrde, romantizira otmicu i prisilnu ljubavnu vezu te je povezan sa Stockholmskim sindromom. 

Dobio je ocjenu 3,7 od mogućih 10 na poznatoj stranici filmova i serija IMDB, a dalo mu ju je oko 11.400 gledatelja. Usto, Rotten Tomatoes mu je dodijelio tek 30 od mogućih 100 posto na temelju kritika publike. 

Ipak, gledateljicama je za oči zapeo zgodni glumac Michele i kažu da je najsvijetlija točka filma, a svoje obožavanje su preselile na njegov Instagram koji sada broji 4.3 milijuna pratitelja. Razveselio ih je svojim talentom, sviranjem gitare bez majice i pjevanjem kao i mnogim golišavim fotografijama na kojima pokazuje svoj istrenirani torzo.

U isto vrijeme njegova kolegica iz filma Anna-Maria ima nešto više od milijun pratitelja i najavila je nastavak dok se poboljša situacija s koronavirusom. 

  1/2 >> Pogledaj i ovo +0 Celebrity Tko ga ne bi volio? Ima milijune, a vozi se vlakom, druži se s beskućnicima i ne živi u velebnoj vili

 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS