'Pojeo sam više jaja nego što je Agrokoka mogla proizvesti'
Provjerili smo kod političara kako će uživati za najveći kršćanski blagdan.
Običaji za Uskrs - nekad i sad. Omiljena uskrsna hrana. Provjerili smo kod političara kako će uživati za najveći kršćanski blagdan.
'Nastojim na placu naći pravi hren i onda ga ne ribam nego ga rezem na kolutiće', kaže Jadranka Kosor. Goran Beus pak uživa u nekim drugim slasticama: 'Sirnica. To je jedna jako aromatična pogača u kojoj se ja davim!'
>> Znate li otkud zec u priči o Uskrsu?
Blagdan Uskrsa neki će iskoristiti za odmor, a neki će ga proslaviti tradicionalno. 'U zadnje vrijeme običavamo otići negdje na put pa da budemo više s klincima', kaže Orsat Miljenić.
Blagdani su ipak najljepši kad smo djeca. S nostalgijom se prisjećaju tih dana. 'Moja je nona uvijek radila pince i ona peciva i pletenice s obojenim jajem što više ne vidim baš', kaže Josip Kregar.
'Više sam pojeo jaja u djetinjstvu nego što je Agrokoka mogla proizvesti', otkriva šaljivo Beus. Što su još poznati otkrili povodom nadolazećeg Uskrsa, pogledajte u video prilogu Scene!
DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook