zanimljivi modni odabiri

Ni kiša ih nije spriječila da se prošetaju zagrebačkom špicom, pogledajte tko je sve snimljen na glavnom trgu

Subotnja špica Josip Moler/Cropix 1/23 >> Pogledaj i ovo +12 Galerija

Mnoga poznata lica s domaće scene prošetala su se glavnim trgom, a čini se da im kiša nije ni najmanje smetala.

Tmurno vrijeme i kiša nisu spriječili naša poznata lica da se prošetaju zagrebačkom špicom, a kao i uvijek, glavni trg bio je pun ekipe koja je subotnje jutro poželjela iskoristiti na svježem zraku.

Među poznatim Hrvatima fotografi su uspjeli uhvatiti Zlatka i Vesnu Ozbolt, Ivicu Bitunjeca, Vladimiru Spindler, Mirana Kurspahića, Mirelu Holy, Mira Čabraju, Bornu Rastovića, Ronalda Brausa, Taljata Selmanija i Roberta Prosinečkog.

Za kakve su se outfite odlučili, pogledajte u našoj galeriji.

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Celebrity Nakon što je oženio sina, udaje se i kći Aljoše Asanovića: Sreću je pronašla s poduzetnikom, a već je objavila i fotke s djevojačke zabave!

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Ovako izgleda kada Franka uskoči u ulogu princeze, u očaravajućoj haljini izraženog dekoltea sve je oborila s nogu: "Vedran je pravi sretnik!"

Povezana vijest Celebrity Piton bujne Slavonke ponovo je zvijezda društvenih mreža, ovoga puta za sve je kriva ciklona Boris

Povezana vijest Celebrity Severina u bikiniju pokazala isklesano tijelo, njezine mišiće bilo je nemoguće ne primijetiti: "Bolje se drži od Mirka Filipovića!"

Povezana vijest Celebrity Pljušte komentari na novi izgled princa Williama, mišljenja su potpuno podijeljena: "Recite mi da je ovo Photoshop!"

Povezana vijest Nekad i sad Dok se nekad nalazila na listama najljepših žena, sada svima izaziva čuđenje zapuštenim izgledom, a zbog ovoga su svi gedali u njezinu nogu!

Povezana vijest Celebrity Potvrđen je uzrok smrti glumca iz kultne serije "Alf", obitelj je otpočetka sumnjala na ovakav rasplet

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS