na mamu!

Maja Šuput se pohvalila prvom Bloomovom gažom, osvaja pozornice od malih nogu!

Maja Šuput Maja Šuput/Instagram 1/31 >> Pogledaj i ovo +20 Galerija

Maja Šuput nasmijala je pratitelje najnovijom objavom Blooma koji se odlično snašao u ulozi DJ-a na istarskoj plaži.

Naša pjevačica Maja Šuput ovog ljeta nastupa diljem hrvatske obale, ali ponekad uhvati vremena i za obiteljski odmor pa redovito s obožavateljima dijeli gdje boravi i što posjećuje.

Sada se nalazi u Istri gdje uživa u čarima ljeta, a nerijetko je njezin sinčić Bloom glavni akter na njezinom Instagramu.

Ovoga puta je Maja snimila sina kako je ukrao show na jednom beach partyju. Suprug Nenad Tatarinov držao ga je u naručju, a Bloom se s mikrofonom u ruci odlično snašao u ulozi DJ-a.

Kasnije je Maja objavila i njegovu veselu fotografiju s plaže pa se našalila: "Završio s gažom". 

Ranije ovih dana Šuput je podijelila niz fotografija u raznim, zanimljivim krojevima kupaćih kostima koji su istaknuli njezinu savršenu figuru.

1/33 >> Pogledaj i ovo +29 Celebrity Svi pričaju o onome što jedna od najljepših Hrvatica ima na nogama, taj modni detalj ukrao je svu pozornost

1/33 >> Pogledaj i ovo +29 Celebrity Svi se čude top-izgledu majke hajdukovca, objavila je nove fotke u bikiniju: ''Najljepša žena svijeta''

Povezana vijest Celebrity Možete li pretpostaviti koliko Desingerica dobije novaca za jedan nastup? Od ove cifre sigurno će vam se zavrtjeti u glavi!

Povezana vijest Celebrity Supruga Željka Joksimovića poput filmske dive zablistala u Italiji, u očaravajućoj haljini zavrijedila je brojne komplimente!

Povezana vijest Celebrity Messija na odmoru zasjenila je prezgodna supruga, njihova ljubavna priča vrijedna je filmskog platna!

Povezana vijest Celebrity Jednu od najljepših supruga naših sportaša dugo nismo vidjeli, a sad je pokazala kako s obitelji uživa u ljetu!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS