OBITELJ NA PRVOM MJESTU!

Pogledajte kako izgleda sestra Jelene Đoković, samozatajna crnka velika je podrška Novaku!

Jelena Đoković Armin Durgut/PIXSELL 1/31 >> Pogledaj i ovo +20 Galerija

Marija živi u Marbelli u Španjolskoj, a Jelena i Novak upravo su tamo nedavno kupili kuću.

Novak Đoković nedavno je u tenisu osvojio zlatnu medalju na Olimpijskim igrama. Tamo su mu velika podrška bila djeca i supruga Jelena, a iz svoga doma podržavala ga je šogorica Marija Ristić.

Emotivnu galeriju nakon pobjede Đokovića možete pogledati OVDJE.

Naime, Jelena ima mlađu sestru Mariju koja je Novaku posvetila emotivnu objavu nakon pobjede.

''Najemotivniji meč koji sam ikada gledala. Niko nije ni zaslužio ovo zlato više od tebe, Novače'', napisala je samozatajna sestra Jelene.

Iako se Marija ne pojavljuje često u javnosti, to ne znači da sestre nisu bliske. Naime, poznato je da Marija živi u Španjolskoj, točnije u Marbelli, a upravo tamo su Novak i Jelena nedavno kupili kuću.

Osim toga, Marija obožava putovanja i konje, a time se često pohvali i na društvenim mrežama.

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Naša lijepa voditeljica partnera je dugo skrivala, a sada se pohvalila nizom romantičnih fotki: ''Ovo je naše godišnje doba!''

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Zgodna Domenica plijenila je svu pažnju u maloj, crnoj haljini, a seksi dekolte je začinio sve!

  Povezana vijest Celebrity Ovo su rijetke fotografije Jelene Đoković u badiću, a sama je otkrila čemu može zahvaliti na top-figuri!

Povezana vijest Zanimljivosti Tko je dadilja djeci Novaka Đokovića? O njoj se malo zna, a sad je napravila iznimku i pridružila se njegovoj supruzi u Parizu

Povezana vijest Celebrity Jelena Đoković pohvalila se novim poslovnim angažmanom, evo u kojoj ulozi se okušala prvi put!

Povezana vijest Celebrity Zaljubljeni Đoković zapjevao je svojoj Jeleni veliki hit Zdravka Čolića, s lijepe supruge nije skidao ni pogled ni ruke!

Povezana vijest Celebrity Ovako je Novak Đoković opisao svoju suprugu povodom posebnog dana, na ove riječi bi malo tko ostao imun!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS