hladno vrijeme ništa nije pokvarilo

Na trećem koncertu Baby Lasagne atmosfera je došla do usijanja, pogledajte spektakularne prizore na zagrebačkoj Šalati!

Baby Lasagna - 6 Vanesa Pandzic/Cropix 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Baby Lasagna na trećem koncertu na zagrebačkoj Šalati opravdao je sva očekivanja, a čini se da loše vrijeme nimalo nije smetalo publici koja se odlično zabavljala.

Nakon što je na prethodna dva koncerta na zagrebačkoj Šalati unatoč kiši napravio pravi spektakl, Baby Lasagna ni ovoga puta nije razočarao obožavatelje.

I na trećem nastupu dogodila se eksplozija energije na pozornici, a nema tko nije zaplesao na poznate ritmove uspješnog pjevača.

Uzavrelu atmosferu na hladnoj Šalati ugrijala je i slavna "meow back" koreografija, s kojom je Baby Lasagna osvojio televoting na Eurosongu 2024. u Malmöu.

Fotografije pogledajte u našoj galeriji.

Podsjećamo, tri rujanska koncerata Marko Purišić rasprodao je u manje od deset minuta, a zagrebačke koncerte je nazvao krunom svoje karijere. Inače, njegova 'Meow Back' turneja kreće u ožujku 2025. godine te obuhvaća ukupno 21 nastup u 16 europskih zemalja.

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Celebrity Ben Affleck i J.Lo snimljeni su zajedno na ručku usred razvoda, izgledali su prisno, a onda se pojavila prva bivša supruga!

1/13 >> Pogledaj i ovo +9 Zanimljivosti Pogledajte najnovije fotografije čovjeka čija je priča rastužila čak i njegove najbliže, jedva preživljava i odbija pomoć

Povezana vijest Celebrity Kraljevski fanovi iskopali su još jedan slatki detalj iz videa Kate Middleton, evo kako princeza zove sina Louisa!

Povezana vijest Celebrity Iskusni član MasterChef žirija najavio je novu sezonu koja počinje već večeras: ''Svaki put se iznenadim...''

Povezana vijest Celebrity Povijest se ponavlja? Nakon rasprodanog prvog, Aleksandra Prijović najavila je i drugi koncert u Splitu!

Povezana vijest Celebrity Ni kiša ih nije spriječila da se prošetaju zagrebačkom špicom, pogledajte tko je sve snimljen na glavnom trgu

Povezana vijest Celebrity Sad je novi član žirija MasterChefa, ali ovo mu nije prvi put u najpoznatijoj kuhinji, sjećate ga se?

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS