''super početak!''

Kandidat MasterChefa u kuhinju stigao sa slikom bake, ovako je objasnio svoj potez: ''Nekako mi je...''

MasterChef - 5 Nova TV 1/31 >> Pogledaj i ovo +20 Galerija

Nakon prve epizode ''MasterChefa'' gledatelji su pohrlili na društvene mreže te otkrili svoje prve dojmove o novoj sezoni kulinarskog showa.

Nova sezona ''MasterChefa'' kucnula je na vrata. Raznolika skupina kandidata i novi žiri oduševili su gledatelje ispred malih ekrana.

Obožavatelji kulinarske emisije već su u prvoj epizodi stekli simpatije prema određenim kandidatima.

''Lik sa slikom bake moj je favorit'', ''Baš je zanimljiv'', ''Po meni nije bilo puno boljih kandidata od momka s bakinom slikom'', komentirali su korisnici na društvenim mrežama.

Naime, riječ je o kandidatu Marku Ettingeru, koji je sa sobom na audiciju ponio bakinu fotografiju u okviru te ju je stavio na radnu jedinicu kako bi je vidjeli i članovi žirija. Objasnio im je da je bakina ideja bila da on dođe u MasterChef.

''Baka nije došla s nama, tako da ona nadzire. Ona je ta koja me zamolila da idem na MasterChef, pa mi je nekako prikladno da je tu'', otkrio je Mark, koji je u konačnici dobio pregaču s kojom je prošao u sljedeći krug natjecanja.

Pregršt komentara bilo je i o novoj postavi žirija.

''Super početak'', ''Meni je žiri odličan, promjena ne smeta'', ''Super, baš se veselim novim epizodama. Falit će mi Damir i Melkior. Drago mi je što je Stjepan ostao'', ''Sretno kandidatima'', ''Sviđa mi se i žiri i novi kandidati'' samo su neki od komentara na Facebooku.

Podsjetimo, u novu sezonu ''MasterChefa'' stigli su renomirani hrvatski chefovi Mario Mihelj i Goran Kočiš.

Više o chefu Mihelju pročitajte OVDJE, a što nam je o sebi otkrio chef Kočiš pročitajte OVDJE.

Razgovarali smo i sa Stjepanom Vukadinom, a što on kaže o novoj sezoni te prave kulinarske poslastice, pročitajte OVDJE.

1/21 >> Pogledaj i ovo +17 Clubzone Ovo je Casa De Padel, ljepotica koja sport diže na novu razinu

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Omiljeni Joey iz Prijatelja snimljen je u rijetkom izlasku s kćeri, u pomalo zapuštenom izdanju mnogi su ga jedva prepoznali

Povezana vijest Zanimljivosti Večeras na meniju Nove TV kulinarski spektakl: Članovi žirija otkrili su što rade kada im je servirano nejestivo jelo, ali i što nikada ne bi kušali!

Povezana vijest Zanimljivosti Evo zašto ne smijete propustiti prvu MasterChef epizodu: Ambiciozni ljubavni par zasukat će rukave i pokazati kako se snalazi u kuhinji!

Povezana vijest Celebrity Iskusni član MasterChef žirija najavio je novu sezonu koja počinje već večeras: ''Svaki put se iznenadim...''

Povezana vijest Celebrity Sad je novi član žirija MasterChefa, ali ovo mu nije prvi put u najpoznatijoj kuhinji, sjećate ga se?

Povezana vijest Celebrity Novom članu žirija MasterChefa nije dugo trebalo da se navikne na svjetla reflektora: ''Ništa se ne može mjeriti s ovom produkcijom!''

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS