Ovo je predobro!

Naša najseksi plesačica otkrila male tajne zbog kojih mami uzdahe cijele Hrvatske, nije baš tako jednostavno!

Valentina Walme pokazala je na Instagramu kako izgledaju pripreme za emisiju showa "Ples sa zvijezdama".

Plesačica Valentina Walme ove sezone sudjeluje kao mentorica u showu "Ples sa zvijezdama" i to sa zgodnim partnerom Pedrom Soltzom, a iako ih ove nedjelje nećemo gledati jer je emisija odgođena zbog izvanredne situacije, pobrinula se da ne zakine svoje obožavatelje.

Valetina je zato na svom profilu na Instagramu objavila video u kojem otkriva kako se pripremala za drugu emisiju uživo i odvela sve iza scene i televizijskih kamera.

"Nema danas emisije, ali možete pogledati kako je izgledala priprema za drugi live. Koliko kroasana sam pojela, koliko setova ekstenzija sam imala na glavi i kako izgleda najbolja ekipa na Novoj TV. Gledamo se iduće nedjelje", napisala je uz objavljeni video.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tina Walme LaTina (@walme.tina)

"Ma top", "Ljepotica", "Ta vibra sambe", komentirali su njezini pratitelji.

Osim Valentine u showu kao mentor sudjeluje i njezin brat Alan Walme, a kao jedan od natjecatelja i dečko Marko Petrić. Njemu je lijepa plesačica nedavno posvetila romantičnu objavu na društvenim mrežama i objavila njihovu zajedničku fotografiju koja je sve oduševila. 

1/7 >> Pogledaj i ovo +3 Celebrity Dobro poznate obline zbog kojih je uspoređuju s najvećom reality zvijezdom pokazala je u samo na prvu običnom badiću

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS