Divna!

Još jedno svjetsko izdanje Larise Lipovac Navojec: Dekolte je sakrila, ali noge pokazala u kratkoj haljini!

Larisa Lipovac Navojec Nova TV 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Larisa Lipovac Navojec i u novom izdanju showa ''Ples sa zvijezdama'' pobrala je sve komplimente za svoj novi outftit.

Larisa Lipovac Navojec dosad se u emisiji ''Ples sa zvijezdama'' pojavila samo u nepogrešivim kombinacijama, a isto je bilo i ovoga puta.

Naša poznata hrvatska koreografkinja i plesačica prije uskršnjeg specijala uz fotografije prethodnog outfita osvrnula se i na sve što se u showu dosad izdogađalo.

''Prošla emisija je baš bila intenzivna. Prštila je od emocija na sve strane. Svašta nam se izdogađalo prije, u toku i nakon emisije. Intervenirali su svi od doktora do stilista. Pa tako sada imamo jedan gips, bebicu na putu, par ozljeda, uništenu haljinu, sjajne ocjene i prvu desetku. Ono što je najvažnije imamo tim za poželjeti, sinergiju, ljubav, prijateljstvo. Bravo ljudi stvarno mi je velika čast biti dijelom ove priče'', napisala je. 

  1/10 >> Pogledaj i ovo +6 Celebrity Pogledajte uskršnje izdanje Maje Šuput, već na prvi pogled sve je zadivila elegantnim odabirom haljine

1/15 >> Pogledaj i ovo +11 Celebrity Blještavu haljinu Franke Batelić zasjenila je frizura kakvu ne nosi često, evo kakav je njen blagdanski outfit!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS