Ignorira komentare

Zgodna crnka u godinu dana potpuno se promijenila, ali neopterećeno ističe zaobljenu figuru i šuti o glasinama koje kolaju

showbuzz DNEVNIK.hr

Camilu Cabello paparazzi su snimili dok se šetala u društvu svoje majke Sinuhe Estrabao.

Camila Cabello (24) samouvjereno pokazuje svoje obline koje većina žena skriva, a odbija komentirati glasine da je trudna s dečkom Shawnom Mendesom (22). 

Pjevačicu, koja je poznata po seksi spotovima, paparazzi su snimili dok se šetala po parku u Los Angelesu sa svojom majkom Sinuhom Estrabao.

Camila je nosila sportski komplet, tajice i grudnjak koji su isticali koji kilogram više nego prije karantene, a kosu je imala svezanu u rep. 

Cabello je izgledala opušteno i bilo je vidljivo da nije opterećena manjim nesavršenostima kao većina njezinih kolegica, zbog čega je odličan primjer za mlade žene. Svojom odjevnom kombinacijom potaknula je i nova nagađanja o trudnoći. 

Njezina majka Sinuhe također je bila u sportskom izdanju, a svojedobno su u zajedničkom intervjuu otkrile da su se preselile s Kube u Ameriku kada je pjevačica imala samo šest godina i sa sobom su ponijele tek jedan ruksak. 

Camilin otac mogao im se pridružiti tek 18 mjeseci kasnije jer nije mogao dobiti vizu, a 2007. se njihova obitelj proširila za još jednog člana, njezinu mlađu sestru Sofiju. 

Inače, Cabello je nedavno uživala na plaži s dečkom Shawnom i u plavom bikiniju pokazala celulit s kojim se bori većina žena i pokazala da to ne smatra nikakvim problemom. Tada je dodatno potaknula šuškanja o svojoj prvoj trudnoći jer je dosta vremena milovala svoj trbuh. 

1/3 >> Pogledaj i ovo +0 Celebrity U suzama je uplovila u bračnu luku, pokušala je i pobjeći prije vjenčanja, a 10 godina kasnije i dalje je nesretna

1/3 >> Pogledaj i ovo +0 Celebrity Kraljica modnih pista za važan je događaj odabrala elegantnu haljinu ispod koje je jasno pokazala da ne nosi baš ništa!

  

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS