nešto je drugačije...

Adele napravila promjenu koju je pokušala sakriti, no na novim fotografijama to odmah upada u oči!

Adele - 3 Profimedia 1/15 >> Pogledaj i ovo +4 Galerija

Adele su paparazzi snimili u automobilu s dečkom Richom Paulom, a prvo što upada u oči na fotografijama njezine su napuhane usne.

Jedna od najvećih zvijezda današnjice, pjevačica Adele, napravila je promjenu u izgledu koju je teško ne primijetiti.

Nakon što je u proteklih nekoliko godina drastično smršavjela, sada se odlučila na estetski zahvat, a iako o tome nije sama progovorila, odale su je nove fotografije koje su snimili paparazzi.

Adele je snimljena u automobilu u Beverly Hillsu sa svojim dečkom Richom Paulom, a iako je pokušavala sakriti lice jer je bila bez trunke šminke, prvo što upada u oči na fotkama njezine su natečene usne.

Pjevačica je prije nekoliko dana održala veliki koncert u londonskom Hyde Parku, a usne su joj tada bile vidno tanje nego sada, pa se može zaključiti da je zahvat napravila po povratku u SAD.

Dosad se uz njezino ime nisu vezale nikakve glasine o estetskim korekcijama.

Inače, Adele je sedam godina starijeg sportskog agenta Richa Paula upoznala nakon razvoda od milijardera Simona Koneckija, s kojim je u braku bila pet godina i zajedno imaju devetogodišnjeg sina Angela. Krajem 2021. izbacila je i novi album "30", i to nakon šest godina pauze, a njime je odmah osvojila vrhove glazbenih ljestvica.

1/23 >> Pogledaj i ovo +19 Celebrity Danijela Martinović o novoj važnoj osobi u svojem životu: "Odmah sam znala da se dogodilo nešto posebno"

1/14 >> Pogledaj i ovo +10 Celebrity Opasna haljina Ivane Mišerić sve je podsjetila na onu nedavnu od Elle Dvornik, bit će vam jasno zašto kad je vidite!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS