Bravo za hrabrost!

Pjevačica progovorila o najtežem razdoblju u životu i crnim mislima koje su joj prolazile kroz glavu

Pink (Foto: Profimedia) Profimedia 1/7 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Pink je otvoreno progovorila o vlastitim mentalnim problemima s kojima se suočila i braku s Caryjem Hartom.

Popularna američka pjevačica Pink trenutno radi na promociji svog novog albuma "Hurts 2B Human", a u sklopu promocije odlučila je progovoriti o ozbiljnoj temi mentalnog zdravlja te bolne teme o pomišljanju na oduzimanje vlastita života.

"Nadam se da će te teme prestati biti tabu teme jer sve više i više ljudi razmišlja o njima. Mislim da je razgovor najvažniji u takvim situacijama. Također znam da je anksioznost nešto što s čime se djeca danas najčešće suočavaju", izjavila je Pink.

39-godišnja pjevačica podijelila je svoju osobnu priču o borbi s mentalnim problemima i kako su neke situacije bile teške za mnoge njezine kolege proteklih godina.

"Bila sam u depresiji. Anksiozna. Razne stvari su mi prolazile kroz glavu, ali bila sam okružena dobrim ljudima i odlazila sam na terapije", otkrila je Pink.

Upravo su terapije na koje se odlučila odlaziti pomogle sačuvati njezin brak s 43-godišnjim vozačem motocikala Careyjem Hartom.

"Carey i ja odlazimo na savjetovanje za parove gotovo 17 godina koliko smo i zajedno. I to je jedini razlog što smo uspjeli održati brak. Jer oboje smo došli iz obitelji s lošim pričama, nismo imali prave uzore koji bi nas naučili kako održati obitelj na jednom mjestu i živjeti ovaj ludi život. Ne postoji model ni knjige koje bi objasnile te stvari pa smo se odlučili za savjetovanje što se pokazalo dobrom odlukom", objasnila je.

Pink i Carey vjenčali su se 2006. godine i roditelji su 8-godišnje kćeri Willow i 2-godišnjeg sina Jamesona.

1/11 >> Pogledaj i ovo +7 Celebrity Najseksi muškarac na svijetu oženio 16 godina mlađu zaručnicu: Raskošna svadba potrajala tri dana!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS