Ekipa na okupu!

Hana i Grašo se malo opustili s kumovima, objavili su i fotke, a jasno je tko je dobio poseban kompliment!

Tonči, Vjekoslava i Hana Huljić Jadran Babić/PR 1/5 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Petar Grašo i Hana Huljić družili su se s Viktorijom i Dinom Rađom te Flavijom i Tomažem Kavčićem.

Petar Grašo i Hana Huljić zabavljali su se u društvu kumova i prijatelja, a fotografije sa zajedničkog druženja osvanule su i na društvenim mrežama.

Društvo su im pravili supružnici Viktorija i Dino Rađa te Tomaž i Flavija Kavčić, a da su se dobro proveli svjedoče široki osmijesi na njihovim licama, dok je trudna Hana posebno blistala.

"Kraljice", napisao je Tomaž uz ženinu, Viktorijinu i Haninu fotografiju koju je podijelio u priči na svom profilu na Instagramu, a Viktorija je pak objavila fotografiju na kojoj zajedno poziraju on, Petar i Dino.

Dino i Tomaž bili su Petrovi vjenčani kumovi, a uz njih tu je titulu ponio i pjevačev prijatelj iz djetinjstva Šime Poduje.

Podsjetimo, Petar Grašo i Hana Huljić vjenčali su se u subotu 19. veljača u splitskoj crkvi svetog Dominika u krugu obitelji, kumova i najbližih prijatelja. Svadbeno slavlje se održala u jednom poznatom splitskom restoranu uz more, a supružnici bi na ljeto trebali postati roditelji djevojčice.

1/5 >> Pogledaj i ovo +1 Celebrity Nova bombastična fotka Lidije Bačić: Pozadinu je stavila u prvi plan i naglasila da je sve bez Photoshopa!

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS