Kakav zgodan par!

Seksi hrvatski zet u izlasku s predivnom suprugom, a ovog puta Iris ga je zasjenila u haljini koja je istaknula njenu figuru

Iris Cekuš, Pedro Soltz Pixsell 1/24 >> Pogledaj i ovo +13 Galerija

Najpoznatiji hrvatski zet i natjecatelj showa ''Ples sa zvijezdama'' Pedro Soltz i supruga Iris Cekuš zablistali su na otvorenju novog kina u Zagrebu.

Natjecatelj showa ''Ples sa zvijezdama'' i, kako ga od milja mnogi nazivaju, najpoznatiji hrvatski zet Pedro Soltz pojavio se na otvorenju novog kina u Zagrebu, a pratnju mu je pravila supruga i naša manekenka Iris Cekuš.

Iris je za ovu prigodu odabrala tamnoplavu haljinu jednostavnog kroja koju je uparila sa zlatnim sandalama, dok je Pedro odjenuo crno odijelo uz bijelu majicu i tenisice.

Pedro i Iris malo su odmaknuli svoje misli od ''Plesa sa zvijezdama'' s ostalim poznatim gostima na svečanosti, a Pedro će trebati skupiti itekako dovoljno snage za nadolazeću emisiju ''Plesa'' jer će mu se na pozornici osim Valentine Walme pridružiti i njegova kćer Lara.

Lara je već svog tatu i Valentinu puno puta podržala u publici showa Nove TV i njihova je najvatrenija navijačica. Imala je priliku kratko, zajedno s mamom Iris, biti i dio uvodne točke u petoj epizodi, a ovog tjedna će pokazati i svoje plesne vještine te pomoći tati i Valentini osvojiti žiri i publiku.

Kćer Laru Pedro i Iris dobili su u ljubavnoj vezi koju su započeli 2010. godine. Par je dugi niz godina živio i radio u Italiji, a 2016. godine odlučili su preseliti u Irisinu rodnu Hrvatsku, a te su se godine i vjenčali.

''Taj dio se dogodio vrlo spontano i jako smo sretni što smo baš u vrijeme pandemije imali priliku biti ovdje. Hrvatska je predivna i ja ju smatram svojim domom jer iako nigdje nije lako biti stranac, ovdje sam vrlo brzo stekao jako dobre prijatelje koji su me odlično prihvatili i napravili da se baš osjećam kao doma. Brazil mi uvijek fali i neki planovi postoje da provodimo više vremena tamo, no situacija s pandemijom, a i sudjelovanje u showu ''Ples sa zvijezdama'' su te planove malo prolongirali i stavili na čekanje", rekao je Pedro za dnevnik.hr.

1/7 >> Pogledaj i ovo +3 Celebrity Titulu misice ponijela je prije 28 godina, ali u haljini sa seksi prorezom Branka Krstulović i danas je mamac za poglede!

1/13 >> Pogledaj i ovo +9 Celebrity Severina sa zviždaljkom glasno podržala prosvjed na trgu u Zagrebu, a obradovao ju je i susret s našom političarkom

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS