Blista!

Naša poznata influencerica konačno pokazala misterioznog zaručnika i otkrila spol djeteta koje čekaju

Paula Sikirić Đorđe Jovičić/PR 1/3 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Paula Sikirić na Instagramu je pokazala zaručnika i otkrila spol djeteta koje očekuju, čime je oduševila svoje brojne pratitelje.

Jedna od najpopularnijih domaćih influencerica i bivša radijska voditeljica Paula Sikirić nedavno je sa svojim pratiteljima podijelila vijest da čeka prvo dijete, a sada im je končano pokazala i zaručnika kojeg je vješto skrivala od svih.

Paula je na Instagramu, gdje ju prati gotovo 87 tisuća ljudi, objavila njihovu zajedničku fotografiju i snimku, kojima je ujedno otkrila da očekuju djevojčicu.

"Ne tako roza curica", napisala je Paula uz fotografije i video u kojem ona i zaručnik izmjenjuju poljubac.

"Pokazala njega, pokazala nju. Čestitke, lijepa ženo", "Prekrasni oboje, i pokazala si nam ga. Čestitam", "Čestitam vam", "Savršeni ste, joj", "Od toga da vidimo THE njega, nismo ni vidjeli je li curica ili dečko. Čestitke na frajerici", "Divno i vi ste predivni", "Napokon i zaručnika vidjeli, predivni ste", "Čestitke oboma vama predivni ljudi! Iako osobno ne znam tvog partnera, vjerujem da je i on dobar čovjek kao i ti i zaista sam sretna što ćete sad vas troje skupa guštati, graditi život i jesti kapulicu i janjetinu! Čekamo pojačanje, Paula naša!
Volimo vas", samo je dio lijepih poruka koje je dobila u komentarima.

Paula se zaručila u kolovozu prošle godine, no identitet misterioznog zaručnika zasad nije otkrila, međutim sudeći prema komentarima i porukama koje je dobila, i njegova fotografija je bila sasvim dovoljna.

1/6 >> Pogledaj i ovo +2 Nekad i sad Sjećamo je se kao jedne od najljepših glumica, ali, nažalost, plastičnim operacijama ni ona nije odoljela

1/3 >> Pogledaj i ovo +0 Celebrity Razlog zbog kojeg je Britney Spears obrijala glavu od javnosti se tajio čak 12 godina, priča je baš tužna!

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS