I svaka im čast na tome!

One su neke od najpoznatijih žena na svijetu, a donijele su odluku da neće tratiti vrijeme na skrivanje celulita i višak kila

Selena Gomez Profimedia 1/33 >> Pogledaj i ovo +22 Galerija

Slavne dame sve su više počele promicati ljepotu prirodnih oblina i nesavršenosti, a ovo je popis dama koje su se sa svojim kilama odavno pomirile.

Godinama se u medijima isticao samo savršen izgled slavnih osoba zbog kojih su nastali nerealni standardi ljepote, ali nisu sve dame pokleknule pred tim trendom.

Ovo je popis dama koje se ne srame pokazati svoje savršene nesavršenosti, a za to imaju i jasne razloge.

Prva od njih je Selena Gomez.

''Nisam model, nikad neću biti. Hvala na podršci i razumijevanju, a ako ne… odlazi. Jer, iskreno, ne vjerujem u posramljivanje ljudi zbog njihova tijela ili bilo čega'', rekla je ranije Selena, nakon što je otkrila da zbog bolesti zadržava veliku količinu vode.

Podsjetimo, u 25. godini dijagnosticiran joj je lupus, a onda je prošla transplantaciju bubrega i kemoterapiju. Stvari su se pogoršale 2018. kad je pala u psihozu i prijavila se u centar za liječenje, gdje joj je dijagnosticiran bipolarni poremećaj.

Rihanna je još jedna od slavnih ljepotica koja već godinama ponosno ističe svoje obline. S rođenjem dva sina, Riri je dobila nekoliko kilograma viška, ali nju to nimalo ne opterećuje, što je pokazala i na nedavnom karnevalu na Barbadosu.

Američka pjevačica Bebe Rexha godinama se borila s režimima prehrane kako bi se uklapala u standarde, ali u posljednje vrijeme ne mari za to te je prije nekoliko dana viđena s dečkom na plaži, a svoj izgled ponosno je pokazala paparazzima u crnom kupaćem kostimu.

Osim njih, na popisu su još i Eva LongoriaAmy Schumer, Serena Williams, Lady Gaga, a njihove potpuno prirodne fotografije pogledajte u našoj galeriji.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Kate Middleton opet je stala pred kamere, ali ovog je puta princ William sve zabrinuo!

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Bez gornjeg dijela badića ušla je u more, a onda se prepustila strastima sa 17 godina mlađim suprugom!

Povezana vijest Celebrity Pogledajte kako je Tom Cruise uletio na zatvaranje Olimpijskih igara, o ovome će se još dugo pričati!

Povezana vijest Celebrity Glumačku zvijezdu iz Srbije gledat ćemo u našem novom TV hitu, a evo kako je ranije završio kao građevinski radnik u Beču!

Povezana vijest Celebrity Kolinda pružila podršku Barakudama nakon poraza u finalu: ''Imamo srebro, idemo dalje!''

Povezana vijest Celebrity Rihannina uska haljina istaknula je svaku crtu njenog raskošnog tijela dok je uživala na luksuznoj jahti sa šampanjcem u ruci!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS