STROGA RUTINA!

Ovo je tajna linije Jelene i Novaka Đokovića: Na njihovom meniju nema čak dva sastojka!

Novak i Jelena Đoković - 1 Instagram 1/29 >> Pogledaj i ovo +18 Galerija

Novak i Jelena Đoković obožavaju salate, a sav potreban šečer dobivaju iz voća.

Je li Novak Đoković vegan ili vegetarijanac? Jedan od najboljih tenisača svih vremena više je puta odbijao dati odgovor na to pitanje. Ipak, neke tajne njegove prehrane nisu toliko nepoznate.

Njegova ishrana se već dugo vremena bazira na zdravoj hrani i ''zelenilu''. Zajedno sa suprugom Jelenom izbjegava šećer, ali ugljikohidrati nisu ''strana'' pojava u njegovoj prehrani, piše Blic.

Ručak mu se najčešće temelji na tjestenini, ali bitno je da u njoj nema glutena. Što se tiče slatkiša, sav potreban šećer dobiva u voću. Prvenstveno u datuljama koje su neizostavna namirnica tijekom svakog turnira. Naravno, uz banane.

Njegova se prehrana temelji i na raznovrsnim orašastim plodovima, ali i medu.

''Ne volim jesti hranu koja zahtjeva puno energije za probavu, pogotovo u prvoj polovici dana. Obično jedem žitarice, poput kvinoje, prosa te slatki krumpir i krumpir kuhan na pari'' ispričao je svojevremeno Đoković za srpske medije.

A kakvi su mu jutarnji rituali?

''Kada ustanem, prvo popijem čašu mlake vode s limunom za detoksikaciju. Zatim na tašte popijem sok od celera. Kasnije popijem zeleni smoothie s različitim algama, voćem i superhranom i dodacima prehrani'', pohvalio se srpski tenisač svojedobno.

1/29 >> Pogledaj i ovo +25 Celebrity Vruće hlačice Elle Dvornik otkrile veliki crtež na njezinom tijelu, pogledajte outfit u kojem je prošetala zagrebačkom špicom!

1/34 >> Pogledaj i ovo +30 Celebrity Raskošne obline opet je istaknula u sićušnom bikiniju, žene ju obožavaju jer nema problem pokazati realnu sliku svog tijela!

Povezana vijest Celebrity Pogledajte kako izgleda sestra Jelene Đoković, samozatajna crnka velika je podrška Novaku!

Povezana vijest Celebrity Ovo su rijetke fotografije Jelene Đoković u badiću, a sama je otkrila čemu može zahvaliti na top-figuri!

Povezana vijest Zanimljivosti Tko je dadilja djeci Novaka Đokovića? O njoj se malo zna, a sad je napravila iznimku i pridružila se njegovoj supruzi u Parizu

Povezana vijest Celebrity Jelena Đoković pohvalila se novim poslovnim angažmanom, evo u kojoj ulozi se okušala prvi put!

Povezana vijest Celebrity Zaljubljeni Đoković zapjevao je svojoj Jeleni veliki hit Zdravka Čolića, s lijepe supruge nije skidao ni pogled ni ruke!

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS