a to nije sve...

Zavirite u luksuzni dom srpskog folkera u kojemu živi sa suprugom i kćeri, je li za ovaj raskoš opravdana vrtoglava cifra?

Mile Kitić Mile Kitić/Instagram 1/29 >> Pogledaj i ovo +18 Galerija

Mile Kitić sa suprugom i kćeri uživa u luksuzu, a svoj novac uložio je u raskošne nekretnine u Beogradu i Dominikanskoj Republici.

Srpski folker Mile Kitić i njegova supruga Marta Savić posjeduju luksuznu vilu u Beogradu, gdje zajedno s njima živi i njihova kći Elena.

Na eksterijeru kuće prevladava bijela boja, ali je krasi i ogromna crna ograda. 

Što se tiče unutrašnjeg dijela, u vili dominira bijeli mramor te je nemoguće ne primijetiti skupe detalje koji su raspoređeni po domu.

Vila posjeduje i bazen, salu za bilijar i ogroman prostor za odjeću. Kako piše Blic, šuška se i da je par izdvojio više od pola milijuna eura za opremanje tog zdanja. 

Isto tako, jedan od ljepših dijelova kuće je i prostrana kuhinja.

Fotografije pogledajte OVDJE.

Međutim, kuća u Beogradu nije jedina koju Mile Kitić posjeduje, u Dominikanskoj Republici također ima nekretninu. Više o tome OVDJE.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Partnericu Zlatana Ibrahimovića rijetko viđamo u javnosti, a ovoga puta kamere jednostavno nije mogla izbjeći

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Celebrity Martina Tomčić zgrožena je situacijom u hrvatskom školstvu, otkrila je: ''I sama sam jednom morala reagirati''

Povezana vijest Celebrity Eva Mendes na svojim kćerima primjenjuje strogo pravilo koje se ne bi svidjelo svakom djetetu

Povezana vijest inMagazin Lionel Richie u IN magazinu poziva vas na svoje karaoke: ''Sve što vam mogu reći je...''

Povezana vijest Celebrity Kandidati MasterChefa žiri moraju odvesti na putovanje Zemljom, no neće baš svi briljirati: ''Da mi ovo netko posluži na Maldivima...''

Povezana vijest Zanimljivosti Baby Lasagna zapjevao hitove Nede Ukraden i Halida Bešlića, poslušajte kako to zvuči!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS