uspješna je na svim poljima

Ovako izgleda Barbara Matić kada nije na sportskom terenu: Iznenadit će vas što je njezina druga ljubav, a ove su fotke dokaz da je i prava ljepotica!

Barbara Matić - 2 Barbara Matić/Instagram 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Osim što je Barbara Matić uspješna sportašica, voljela bi se baviti i učiteljskim poslom, a uz sve to je i prava ljepotica.

Barbara Matić osvojila je povijesnu, prvu medalju za Hrvatsku u judu! U finalu Olimpijskih igara borila se protiv njemačke predstavnice Miriam Butkereit i osvojila zlatnu medalju.

Ovo je bio treći nastup na Olimpijskim igrama za najbolju hrvatsku džudašicu, dosad je osvajala naslov europske i svjetske prvakinje, a nedostajala joj je samo olimpijska medalja.

Barbara je inače završila Fakultet elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje, a i pedagoške predmete kako bi jednog dana mogla raditi u struci i predavati matematiku u školi.

Drži instrukcije iz matematike i fizike te se nada da će jednog dana moći iskombinirati judo i učiteljski posao.

Našu zlatnu Barbaru na Instagramu prati gotovo 17 tisuća ljudi, a tamo je osim u sportskim izdanjima možemo vidjeti i u privatnom, sređenom izdanju.

Nedavno je prisustvovala i na splitskom festivalu Ultra Europe te je objavila i fotografije u kupaćem kostimu koji savršeno ističe njezinu isklesanu građu tijela.

Da je Barbara prava ljepotica, dokazuju fotografije koje možete pogledati u našoj galeriji.

1/33 >> Pogledaj i ovo +29 Celebrity Tatjana Jurić usred dramatične situacije, objavila strašne prizore: ''Evo koliko je situacija teška...''

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Fani Stipković objavila fotografiju u badiću, uživa u svojoj voljenoj Dalmaciji!

Povezana vijest inMagazin Andrea Šušnjara otkrila nam je pravi razlog odlaska iz Magazina i plan za solo karijeru: ''Sigurno će biti promjena...''

Povezana vijest Celebrity Internet užarila fotografija francuskog predsjednika i ministrice sporta, vidite li što svi komentiraju?

Povezana vijest Celebrity Nakon kratke i teške bolesti preminuo je naš glazbeni velikan, iza sebe je ostavio veliki trag na dalmatinskoj glazbi

Povezana vijest Celebrity Zar već? Zvijezda "Prijatelja" slavi 61. rođendan, pogledajte kako danas izgleda!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS