divni su!

Kraljevski fanovi iskopali su još jedan slatki detalj iz videa Kate Middleton, evo kako princeza zove sina Louisa!

Princ Louis Profimedia 1/31 >> Pogledaj i ovo +20 Galerija

Ne prestaje se govoriti o videu koji je Kate Middleto objavila ovih dana, a sad je u njemu uočen još jedan slatki detalj.

Iako je već nekoliko dana prošlo od objave videa Kate Middleton o kraju kemoterapije, britanska javnost još uvijek analizira snimku.

Na red je ponovno došao najmlađi član, princ Louis, koji je za potrebe videa preimenovan u Lou-bugs. Njegov nadimak mogao se čuti u dijelu kada su se šetali po imanju Anmer Hall u Norfolku.

U ranijim videima obožavatelji su imali prilike čuti da William i Kate nazivaju princezu Charlotte Mignonette (hrv. malena) i Lottie.

Veseli šestogodišnjak trenutno je četvrti u nizu nasljedstva za britansku krunu, iza oca princa Williama, brata Georgea i sestre Charlotte.

1/40 >> Pogledaj i ovo +36 Nekad i sad Svi su primijetili da je nešto drugačije na Taylor Swift: ''Prvi put sam pomislio da je seksi!''

1/34 >> Pogledaj i ovo +30 Celebrity Kate Middleton na domišljat je način javno istaknula posebno blizak odnos s kraljem Charlesom

Povezana vijest Celebrity Novom članu žirija MasterChefa nije dugo trebalo da se navikne na svjetla reflektora: ''Ništa se ne može mjeriti s ovom produkcijom!''

Povezana vijest Preporuke Emily u Parizu napokon je postala serija koja je bar malo uzbudljiva, je li Rim krivac za to?

Povezana vijest Nekad i sad Oduvijek je znamo kao punašnu glumicu, a drastičan gubitak kila potpuno je izmijenio njezine crte lica!

Povezana vijest Celebrity Baš dugo nismo vidjeli našeg glumca koji je svoju sreću pronašao s 32 godine mlađom glumicom

Povezana vijest Preporuke Vrhunska novinarka CNN-a bit će gošća N1 i ovogodišnjeg Weekend Media Festivala u Rovinju!

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS