svugdje je isto!

Princ William ispričao je oko čega se najčešće svađaju njegova djeca, svaki roditelj istu muku muči

Princ William Profimedia 1/39 >> Pogledaj i ovo +28 Galerija

Princ William, pod čijom je ingerencijom i BAFTA, otkrio je zbog čega se njegova djeca često sukobljavaju.

Princ William sudjelovao je na događanju kojim se davala potpora mladim ljudima u filmskoj, gejmerskoj i televizijskoj industriji pod organizacijom britanske filmske akademije BAFTA. Kao patron organizacije, 43-godišnji prijestolonasljednik britanske krune otkrio je u razgovorima nešto s čime će se poistovjetiti svaki roditelj.

U razgovoru sa studentom Nacionalne filmske i televizijske škole, William se našalio kako se njegovo troje djece George, Charlotte i Louis najviše sukobljuju oko daljinskog upravljača za televizor.

Prema njegovim riječima, njih troje se uvijek hrvaju oko daljinskog, istodobno hvaleći umjetnost kao važan dio tkiva naših života.

William je aktivan u zadnje vrijeme, a što je radio s Davidom Beckhamom, otkrijte OVDJE.

Njegova supruga Kate Middleton se počela vraćati kraljevskim dužnostima, o čemu više pročitajte OVDJE.

1/33 >> Pogledaj i ovo +29 Celebrity Zašto su se ovog puta svi okretali za Prijom? Sve je iznenadila modnim komadom u kojem je baš i ne viđamo!

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Taylor Swift pokazala veliko srce nakon katastrofalnog uragana, donirala višemilijunski iznos unesrećenima!

Tko je atraktivna sutkinja koja je upletena u veliki seks-skandal? Snimka koja je procurila koštala ju je ugleda i karijere!

Žene su ludjele za njim 2000-ih, a neodoljiv je i s 43 godine u novom filmu gdje se razgolitio!

Povezana vijest Celebrity Tko je atraktivna sutkinja koja je upletena u veliki seks-skandal? Snimka koja je procurila koštala ju je ugleda i karijere!

Povezana vijest Celebrity Naša lijepa glumica pohvalila se novim uspjehom, nevjerojatno je koliko zrači seksepilom i u sedmom desetljeću!

Naš proslavljeni tenisač potvrdio krah braka: "Svatko je otišao na svoju stranu"

Jelena Rozga priuštila si je odmor nakon brojnih koncerata, u opuštenom izdanju javila se iz poznate turističke destinacije!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS