''gotova sam s nesigurnošću''

Lijepa glumica ponosno pokazala svoje ožiljke od operacije, svim oboljelim ženama poslala je važnu poruku: ''Svaki trag dokaz je koliko sam se borila!''

Olivia Munn - 6 Instagram 1/23 >> Pogledaj i ovo +12 Galerija

Glumica Olivia Munn pokazala je ožiljke nakon mastektomije kojoj se morala podvrgnuti zbog raka dojke.

Glumica Olivia Munn objavila je nove fotografije na Instagramu pa poslala važnu poruku svim ženama.

U ožujku je hrabro i iskreno progovorila o svom iskustvu s rakom dojke, koji je doveo do dvostruke mastektomije. Sada je pozirala u toplesu i ponosno pokazala ožiljke kojih se mnoge žene srame, a trebale bi biti ponosne jer su dokazale koliko su snažne.

Slike su snimljene u sklopu kampanje Skims i prikazuju Oliviju koja samo u crnim tajicama pozirala ispred kamere.

Govoreći o svojoj odluci da pokaže svoje ožiljke, Olivia je u objavi na Instagramu o snimanju rekla: ''Usred ovog snimanja najnovije kampanje Skims, odlučila sam da sam gotova s ​​nesigurnošću oko svojih ožiljaka od mastektomije. Svaki trag koji je život ostavio na mom tijelu dokaz je koliko sam se borila. Nadam se da će i druge žene koje su bile svjesne svojih ožiljaka vidjeti ove fotografije i osjetiti svu ljubav koju šaljem.''

''Što se tiče raka dojke, dobrodošli u najgori klub s najboljim članovima. Kad pogledam ožiljke ili kako moje grudi izgledaju drugačije, ili kako odjeća na meni drugačije stoji, jednostavno osjećam veliku zahvalnost. Način na koji moje tijelo izgleda samo je odraz toga koliko sam se borila", rekla je.

Olivia je otkrila da ima rak u ožujku ove godine.

''U proteklih deset mjeseci imala sam četiri operacije, toliko dana provedenih u krevetu ne mogu ni izbrojati i naučila sam više o raku, liječenju raka i hormonima nego što sam ikada mogla zamisliti'', nastavila je.

''Iznenađujuće, plakala sam samo dva puta. Pretpostavljam da nisam osjećala da ima vremena za plakanje. Fokus mi se suzio i zapostavila sam sve emocije za koje sam smatrala da bi ometale moju sposobnost da ostanem bistre glave. Biopsija je pokazala da imam rak Luminal B u obje dojke. Luminal B je agresivan rak koji se brzo kreće. Uhvatili smo ga dovoljno rano da sam imala mogućnosti liječenja. Želim isto za bilo koju ženu koja bi se jednog dana mogla suočiti s ovim'', zaključila je.

Inače, Olivia je majka dvogodišnjeg sinčića Malcolma, kojeg je dobila s komičarem Johnom Mulaneyem s kojim je u vezi od 2021. godine.

U rujnu ove godine, surogat-majka rodila im je kćerkicu Mei June.

1/28 >> Pogledaj i ovo +24 Celebrity Tko je novopečena gospođa Lasagna? Zbog Eurosonga i voljenog partnera život joj se potpuno preokrenuo u kratkom roku!

1/19 >> Pogledaj i ovo +15 Celebrity Lijepa Hrvatica nakon ljubavi s Mamićem odselila se u Ameriku, a sad se pohvalila kako uživa u novom poglavlju svog života!

Povezana vijest Celebrity Jakov Kitarović vikend je proveo bez supruge Kolinde, pogledajte kako se zabavio bez nje!

Povezana vijest Zanimljivosti Pogledajte urnebesne obiteljske trenutke kraljevske obitelji s kojima se baš svaki roditelj može poistovjetiti!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS