zanimljivi detalji

Olivera Balašević pokazala kako izgleda dom koji je dijelila s legendarnim glazbenikom, ne čudi što su svi oduševljeni

showbuzz DNEVNIK.hr

Olivera Balašević na Instagramu je pokazala kako izgleda unutrašnjost doma koji je dijelila s Đorđem Balaševićem.

Udovica legendarnog Đorđa Balaševića na svom se Instagramu rijetko oglasi, a u posljednjih nekoliko objava pokazala je svoje kuharske i slastičarske sposobnosti. Ono što je svima posebno zapelo za oko jest uređenje doma koji je Olivera dijelila s legendarnim Đoletom.

Olivera živi u Novom Sadu u ulici koju je Balašević opjevao u svom poznatom hitu "Neki novi klinci", a kuća je uređena u romantičnom stilu te je prepuna zanimljivih detalja. Nježne nijanse i čiškasti detalji prisutni su u cijeloj kući, ispred koje se prostire travnjak i bazen. Mnogi često komentiraju i kako je Balaševićeva udovica u izvrsnoj formi, a nju održava redovitim treninzima. Olivera je inače spisateljica, a na posao se vratila dva mjeseca otkako je njezin suprug preminuo.

Podsjetimo, Olivera i Đorđe vjenčali su se 1981. godine i roditelji su kćeri Jelene i Jovane te sina Aleksa. Njihovu su ljubavnu priču mnogi opisivali kao filmsku, a ona mu je bila vječna inspiracija u stvaranju najljepših ljubavnih pjesama uz koje su odrastale generacije.

Upoznali su se još davne 1979. godine, a on je njihov susret u više navrata opisao filmskim. Upoznali su se slučajno, a od prvog se susreta nisu razdvajali duže od nekoliko dana. Često je isticao kako su sate provodili u šetnjama i razgovorima, a kada bi se morali odvojiti silno bi si nedostajali, te su uskoro svoju ljubav okrunili brakom.

1/6 >> Pogledaj i ovo +2 Celebrity Bilo je jasno da ne nosi grudnjak čim je rastvorila sako, prozirna košulja odmah je postala hit materijal za paparazze

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS