Povratak u stvarnost

Fotografije poljupca pobjednika Eurosonga s djevojkom obilaze svijet, a razlog je pretužan!

Oleg Psiuk s djevojkom Instagram 1/20 >> Pogledaj i ovo +9 Galerija

Članovi benda Kalush Orchestra nakon pobjede na Eurosongu vratili su se u Ukrajinu gdje će se pridružiti vojci u obrani zemlje, a frontmena Olega Psiuka u Torinu je ispratila djevojka Oleksandra.

Bend Kalush Orchestra donio je pobjedu Ukrajini na ovogodišnjem Eurosongu s pjesmom "Stefania".

Iako je svim vojno sposobnim muškarcima zabranjeno napustiti Ukrajinu koja je pogođena ratom, dečki iz benda dobili su posebnu dozvolu za odlazak u Torinu, no sada se i oni morali vratiti u Ukrajinu gdje će se će se pridružiti vojci u obrani zemlje.

Frontmena benda Olega Psiuka u Torinu je ispratila djevojka Oleksandra, a fotografije njihova oproštajnog poljupca objavili su brojni svjetski mediji.

Pogledaj na Twitteru
Greška tijekom preuzimanja Tweet-a. Možda je pobrisan.

Eurovizijski pobjednici u Ukrajinu su stigli u ponedjeljak popodne, a na granici su dočekani cvijećem u boji ukrajinske zastave.

"Eurovizija je jako važna stvar, pogotovo ove godine. No životi mnogih ljudi, to je puno važnije", kazao je Psiuk na granici gdje se spontano zapjevala i pobjednička pjesma, piše Sky News.

Kalush Orchestra su nakon Eurosonga objavili spot za pjesmu "Stefania" u kojem su pokazali potresne prizore iz svoje zemlje i mnogima natjerali suze na oči, a dodali su i posebnu posvetu.

"Video je sniman u Buči, Irpinu, Borodjanki i Hostomelu, gradovima u blizini Kijeva koji su pretrpjeli strahote ruske okupacija. Posvećen je hrabrom narodu Ukrajine, majkama koje štite svoju djecu, i svima onima koji su dali živote za našu slobodu. Svaki muškarac, svaka žena, svako nevino dijete. Rat u Ukrajini ima razna lica, no lica naših majki su ono što nas drži na životu u najmračnijim vremenima. Stanite uz Ukrajinu. Slava Ukrajini!" poruka je na kraju spota za pjesmu "Stefania".

Emocije javnosti izazvali s i vapajem za pomoć ratom pogođenoj Ukrajini s eurovizijske pozornice.

"Molim vas sve , pomozite Ukrajini, pomozite Mariupolju i Azovstalu, odmah", poručio je Oleh nakon nastupa u Torinu, a iako političke poruke na Euroviziji inače nisu dopuštene, organizatori su objavili da razumiju duboke osjećaje o Ukrajini i da sve izraze podrške toj zemlji smatraju više humanitarnim nego političkim.

1/6 >> Pogledaj i ovo +2 Celebrity Lana Klingor Mihić iznenadila priznanjem: "Spetljala sam se s nekim s kim nisam trebala, nitko ne može suditi, nosit ću svoj križ"

1/2 >> Pogledaj i ovo +0 Celebrity O raskošnim oblinama bujne Slavonke pisali su i svjetski mediji, a nikome nije jasno kako je ovaj korzet navukla na sebe

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS