Isti prodorni pogled

Meghan kakvu još niste vidjeli: Objavljene dosad neviđene fotografije iz vojvotkinjina djetinjstva

Meghan Markle (Foto: Getty Images) getty images 1/11 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Meghan Markle danas je jedna od najslavnijih žena svijeta, no kako je izgledala kao djevojčica?

Nekoć televizijska glumica, danas vojvotkinja od Sussexa.

Streloviti uspjeh Meghan Markle lansirao ju je prvo u zvjezdanu orbitu američke televizije, a potom je svojom ljepotom i šarmom zavela i princa Harryja pa se probila sve do Buckinghamske palače. 

Iako je danas ikona stila i jedna od najslavnijih žena svijeta, Meghanini počeci nisu bili toliko spektakularni. Odrasla je u posve normalnoj obitelji u Kaliforniji, roditelji su joj se rastali, a ona je živjela u prosječnim američkim prilikama. 

Otkako je postala slavna, mediji su objavili niz Meghaninih fotki iz djetinjstva, a sada imamo priliku vidjeti i dosad neviđene fotografije Meghan kao djevojčice koja se od malih nogu borila za ono što joj je bitno. 

Devetogodišnja Meghan 1990. je sudjelovala u showu "Nick News" i protestirala protiv seksističkih reklama. "Nick News" je bio zabavni i obrazovni program za djecu, a Meghan je na njemu sudjelovala nakon što je uputila prosvjedno pismo u kojem je objasnila kako nije u redu da se nazivaju edukativnim programom, ako promiču seksizam u svojim reklamama. Buduća vojvotkinja oduvijek je znala što želi. 

Tada je nosila svoju prirodnu kovrčavu kosu, a pjegice su joj dolazile do izražaja više no danas, no karakteristične crte lica nisu se uopće promijenile pa je oduvijek bilo jasno da će Meghan kao djevojčica izrasti u pravu ljepoticu.

1/11 >> Pogledaj i ovo +7 Celebrity Ne mogu se više kriti: Neymar ljubi predivnu Hrvaticu koja je dosad bila u vezi sa slavnim pjevačem?

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS