Bio je dobro raspoložen

Posljednja fotografija Keitha Flinta: Samo 48 sati prije smrti trčao je u parku i oborio vlastiti rekord

Keith Flint (Foto: Facebook) Facebook 1/8 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Posljednja fotografija Keitha Flinta snimljena je samo 48 sati prije njegove smrti.

Frontmen benda The Prodigy i zvijezda elektronske glazbe Keith Flint, čija je iznenadna smrt jučer šokirala svijet, odlučio je oduzeti sam sebi život, piše Daily Mail.

49-godišnji glazbenik pronađen je mrtav u svom stanu u Essexu, samo 48 nakon što je snimljena njegova posljednja fotografija na utrci trčanja u parku Chelmsford, gdje je čak bio postavio i vlastiti trkački rekord.

"Tužne vijesti o Keithu Flintu, stižu nakon samo dva dana nakon što je pokazao sjajnu formu i duh na utrci u Chelmsfordu parku", napisao je jedan od sudionika utrke i novinar Rob Hadgraft.

Kolege iz njegova benda otkrili su kako je Keith sam sebi okončao život, i to tri godine nakon što je u jednom od intervjua izjavio da će to jednog dana učiniti.

Vijest o uzroku Keithove smrti objavio je član benda Liam Howlett na njihovu službenom profilu na Instagramu.

"Vijesti su istinite, ne mogu vjerovati da ovo pišem ali naš brat Keith je sam sebi oduzeo život ovog vikenda. U potpunom sam šoku, je**** ljut, zbunjen i srce mi je slomljeno. Počivaj u miru", napisao je Liam.

Sinoć je potvrđeno i kako je Keith bolovao od depresije nakon što se razveo od supruge Mayumi Kai i nakon čega je bio prisiljen svoj dom u Essexu dati na prodaju.

Prekid s Mayumi navjerojatnije ga je potaknuo na ponovnu konzumaciju droga i opojnih sredstava, prenosi The Sun. Njegovi su se prijatelji ranijih godina bojali da neće doživjeti ni 40 godina obzirom na ovisnost i učestalu konzumaciju kanabisa, kokaina i alkohola prije nego što je postao ovisan i o lijekovima.

Keith i je sam priznao kako je imao suicidalne misli u to vrijeme, ali kako nije imao hrabrosti išta poduzeti.

"Bio sam kukavica", izjavio je svojevremeno.

Policija je Keithovo beživotno tijelo pronašla u njegovu domu u Essexu, no zasad nije potvrdila vijest da se radi o samoubojstvu, već se čekaju službeni nalazi obdukcije. 

Ne ustručavajte se potražiti pomoć

Ako se vi ili netko vama blizak suočava s određenim psihološkim poteškoćama ili se jednostavno nalazite na životnom raskršću u potrazi da pravom odlukom nemojte se nikad ustručavati i pitati za pomoć i razgovor.

Donosimo vam nekoliko kontakata gdje možete porazgovarati s punim povjerenjem sa stručnjacima koji će vam sigurno pomoći:

Centar za krizna stanja i prevenciju suicida pri KBC-u Zagreb
Nazovite na telefon 01-2376-470 kad god vam zatreba pomoć od 0 do 24 sata, liječnici su uvijek spremni porazgovarati s vama i pomoći vam.

U Centar za krizna stanja pri KBC Zagreb možete doći i bez najave i uputnice svakim danom između 8 i 20 sati.

Hrabri telefon

Ako ste maloljetno dijete ili roditelj koji se suočava s različitim odgojnim izazovima možete se obratiti stručnjacima na Hrabrom telefonu.

Ako ste dijete nazovite na besplatni broj 116-111.
A broj Hrabrog telefona za mame i tate je 0800-0800. Linija je otvorena svakim radnim danom od 9-20h.

Psihološki centar TESA
Psihološki centar TESA je udruga koja već 25 godina daje besplatnu psihološku pomoć i podršku zdravom razvoju građana.
Nazovite na broj: 01/48 28 888 - radnim danom od 10 do 22h ili im se javite mailom za savjet: psiho.pomoc@tesa.hr
 

1/8 >> Pogledaj i ovo +4 Celebrity Preminulog frontmena Prodigyja ova je žena očarala na prvi pogled, iako 3 mjeseca nisu pričali

1/7 >> Pogledaj i ovo +3 Celebrity Smrt legendarnog glazbenika shrvala njegove kolege: ''Srca su nam slomljena, bio je divan čovjek''

1/5 >> Pogledaj i ovo +1 Celebrity Preminuo Keith Flint, frontmen Prodigyja: Legendarni glazbenik pronađen mrtav u svom domu

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS